FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-18

ZSÁKMÁNY - EVELINE, FREEMAN, GARNIER, HOPS

Ma voltam a debreceni Tescoban (ami egy kicsit "Alice csodaországban" élmény volt, mert minden átalakítottak és áthelyeztek) és a következőket zsákmányoltam.


Van itt minden, mi szem-szájnak ingere...
Mivel az Eveline arcápolási termékekkel már voltak jó tapasztalataim, ezért most úgy döntöttem, két új terméket is kipróbálok tőlük. Az egyik egy "micelláris folyadék", ami egy eléggé furcsa magyarosításnak tűnik, de bevillant, hogy a Bioderma Sensibio H2O arclemosója is micella-oldat, és ez utóbbi egy kult-termék az arclemosók között (csak az a baj vele, hogy baromi drága), így nem is volt kérdés, hogy adok egy esélyt az olcsó kistesónak (1295 Ft volt). Az már eleve biztató, hogy illatanyag mentes és a víz után a második összetevő a hialuron sav.



A másik Eveline termék egy pöpec kis testápoló... vagyis nem is olyan kicsi, mert 500ml-es (1380 Ft-ért) orchidea kivonattal és kókuszolajjal... ez utóbbi az összetevők listáján a harmadik, úgyhogy szerencsére nem csak tessék-lássék rakta bele egy csipetnyit (sőt, "ha már lúd, legyen kövér" alapon, mellé csurrantottak még egy adag shea vajat is). Amiért külön jár egy-egy pirospont, az a nyomópumpás adagolófej és a remek illat.



Aztán van itt még egy Freeman Ananász Enzim Bőrfiatalító Pakolás. Ebben két dolog fogott meg: az illata és a sok természetes gyümölcsökből nyert összetevő (papaja, kókusz és mangó, narancsolaj, grapefruit-, citrom és mandarinhéj olaj), összemixelve egy kis levendulával és borsmentával, teafaolajjal és aloe vera kivonattal. Izgalmas egyveleg, nemde? :-) Ez volt a legdrágább a szerzemények között (1675 Ft), de legalább nagy (150ml).



A nappali krémem is fogyóban van, így telefonos segítséget kértem Anyukámtól (akitől a bőrszerkezetemet örököltem, így  a tapasztalatai nagy részére nyugodtan hagyatkozhatok), és azt mondta, próbáljam ki ezt a mattító bojtorján kivonatos Garnier Essentials krémet. Árban egyébként ez is remek (1010 Ft).



És mivel egyre inkább közeledik a melengető május és a forró nyári hónapok, ezért beszereztem egy csomag nedves törlőkendőt is, mely gyors felüdülést nyújthat egy tikkasztó nap folyamán. Ez egy számomra teljesen ismeretlen török márka a Hops terméke. A mosószappanra hajazó Savon de Marseille nevű illatot választottam (de a rózsás és a levendulás is nagyon csalogató volt). Majd meglátjuk, hogy szuperál ez az ár-érték arányban kedvező darab (60db 465 Ft).


Ti próbáltatok már bármit ezek közül? Mik a tapasztalataitok? Ti mi alapján választotok hasonló termékeket? (Ár, összetevők, vagy mások tapasztalatai alapján?)

3 comments:

  1. Minden nagyon szupi :) Az Evelin termékek meg az ananászos pakolás felkeltette a figyelmemet :O:)
    Legyen teszt majd mindenről :)

    ReplyDelete
  2. Már este láttam, de most a másik felhívás miatt kommentelem is. :)
    Kíváncsi vagyok a micellásra meg az ananászos pakolásra, e kettő nagyon szimpi. Főleg, h a szívemcsücske a Bioderma micellása. :)

    ReplyDelete
  3. De jó, hogy megírtátok, mikről szeretnétek teszteket! :-))) Akkor a micellás tisztítóról fogok először írni, aztán szépen sorban a többiről is. :-)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe