FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-04

SEGÍTENÉTEK? / WOULD YOU HELP?

Jelentkeztem Bobbi Brown versenyére, melyben az új  Pretty Powerful kampány arcait keresik.
I'm a contestant of Bobbi Brown's contest looking for new faces of the Pretty Powerful campaign.

Azt szeretném kérni tőletek, hogy ha van egy pici időtök, klikkeljetek a Bobbi Brown Magyarországra, klikkeljetek a bal oldalon a Pretty Powerful fülre, engedélyezzétek az alkalmazást, majd kattintsatok a "Tovább a játékra" gombra. Írjátok be a keresőmezőbe, hogy "sörlei" és ha rányomjátok a keresést, az én képemet fogja felhozni. NAGYON HÁLÁS LENNÉK, HA NYOMNÁTOK RÁ EGY SZAVAZATOT ÉS ESETLEG MEGOSZTANÁTOK A JÁTÉKOT! :-)

I would be the happiest person if you helped me win. On Facebook look for  Bobbi Brown Magyarország, click on Pretty Powerful, allow the application, then click on "Tovább a játékra". Search for ' sörlei ' and click on"Keresés". My picture is going to be the result of the search. Now all you have to do is click on "Szavazz", which means a new vote for me. I WOULD BE REALLY GRATEFUL IF YOU VOTED FOR ME AND SHARED IT ON FACEBOOK!

Előre is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a segítséget! / THANK YOU VERY MUCH for your help in advance!

6 comments:

  1. hjaj csak úgy hemzseg a mezőny a bjúti bloggerektől :)

    ReplyDelete
  2. I voted :) please vote for me in Bobbi Brown South Africa http://apps.facebook.com/bbpp_sa/?state=3008f87442febd7f335b1839d86cdba9&code=AQApdaznpKxl4FDk2ZeJt2NVQdeXd3dQOtf5dh3_F4kvcKpqbsULi5pRL5F1xEs2J-7NNvsdcg8L56IS0Fm25KYKnVzNyVqI3l6rWj23w3XAXbImYsqzjSj5fmTsmKcNlHykDmm7EVLtePN-rapcZQXHuObt0HybkQG253ONKSFuYfsFwMVuxYabwgXcpa5wTlw&_

    I am Zaahirah Bhamjee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Zaahirah, thank you very much for your vote. Of course I voted you back. Good luck! :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe