FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-18

TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK 1. FORDULÓ

Amint azt már sokan tudjátok, a tavasz beköszöntének megünneplésére új nyereményjátékot indítok, melynek során 2 db Bourjois Petit Guide de Style Perfect Harmony Shadow and Contour szemhéjfesték kerül majd kisorsolásra két részletben.



Az első szakaszban a 11-es számú Miss Spirit névre hallgató páros keresi gazdáját.

A játék első szakasza a mai naptól egészen jövőhét vasárnap (2012. március 25.) éjfélig fog tartani. Ekkor lezárul az 1. forduló és kisorsolom a kis duó új  gazdáját.

Utána pedig következik a másik páros, ami a 14-es számú és a Mauve á Croquer névre hallgat. Ennek a megnyerésére 2012. március 26. és 2012. április 01. között lesz majd esélyetek.


És akkor következzenek a játékszabályok ...

KÖTELEZŐ LÉPÉSEK A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ:



1, Amennyiben eddig nem tetted volna, csatlakozz a blogom hivatalos követőihez! Mindegy mióta vagy a követőm, minden követő egyenlő esélyekkel indul.

2, Töltsd ki a poszt végén található űrlapon, milyen néven követsz és az e-mail címedet, amin elérhetlek, ha nyersz.


Ez a 2 lépés eddig egy esély arra, hogy Te legyél a nyertes, de többet is szerezhetsz, ha a következők közül valamelyiket (vagy mindet) teljesíted.

LEHETŐSÉGEK PLUSZ NYERÉSI ESÉLYEK SZERZÉSÉRE:


+1 esély:
Ha van blogod, írj erről a nyereményjátékról egy posztot az ide mutató linkkel:


(Ebben az esetben az űrlapra másold majd be a posztodra mutató linket, hogy ellenőrizni tudjam majd.) 

+1 esély:
Lájkold a blogomat a Facebook-on (és az űrlapba írd be, a Facebook-on milyen néven követsz):

http://www.facebook.com/pages/Colours-of-Letti-blog/263573993666889

+1 esély:
Oszd meg a nyereményjátékot Facebook-on az üzenőfaladon (ebben az esetben az űrlapra másold be az erre mutató linket, hogy ellenőrizni tudjam majd). 

Itt a felhívás végén találjátok az 1. rész űrlapját (a 2. részhez majd egy másik lesz), ezt kell kitölteni (és aztán rákattintani a 'Submit' gombra), hogy véglegesítsétek a játékba történő jelentkezéseteket.

A nyereményjáték első szakasza tehát 2012. március 25-én éjfélkor zárul, a nyertessel pedig röviddel ez után fel is veszem a kapcsolatot e-mailben.

Győzzön a legszerencsésebb! :-)))


5 comments:

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe