FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-08-11

ADEN FOLYÉKONY TARTÓS RÚZS (09 STRAWBERRY)

Ahogy átválogattam a rúzsaimat, rájöttem, hogy az aranytartalékok mélyén lapult egy Aden tartós folyékony rúzs (már vagy egy éve).


Ennek örömére gyorsan fel is kentem magamra a 09-es (Strawberry) árnyalatot. Nem hiszem, hogy ez lenne a leginkább nekem való vörös árnyalat, de azért megmutatom Nektek...
Állagra (ahogy az a nevéből is kiderül) folyékony és egy kis plüssérzetű applikátorral lehet felvinni (ami nem rossz, de én most ecsettel dolgoztam). Ami egy kicsit fura, hogy a termékleírás szerint ez a rúzs "brilliáns fényt ad"... nos, ez csak addog igaz, amíg meg nem szárad a szánkon (kb. fél perc), utána matt hatású.Az viszont igaz, hogy ezután már lerobbanthatatlan (a kis férjem meg is lepődött, amikor egy nagy cuppanós csók után még mindig csak rajtam díszelgett a rúzs, rá egy csepp sem került).


Az optimális hidratálás sajna szintén nem helytálló, mert közel olyan érzetű ez a rúzs is, mint a hasonló tartós termékek, azaz olyan száraz érzés (na jó, itt azért nem igaz, amit más termékkel már tapasztaltam, hogy száradás után bereped és szinte  lepattogzik a rúzs a számról, de nem olyan érzetű, mint egy hidratáló rúzs vagy ajakbalzsam). Kipróbáltam , mi történik, ha ajakápolót kenek rá, és sajna azonnal elmúlt a "mozdíthatatlansága", úgyhogy nem árt tisztában lenni vele, hogy a hidratálás az érintésállóság és a tartósság rovására fog menni (bár valószínűleg így is sokkal tartósabb, mint egy sima rúzs).


Tekintve, hogy az ár (beszerzési helytől függően) 800-1000 Ft között mozog, szerintem nagyon jó ár/ érték arányról beszélhetünk, de azért nem lehet csodát várni (lásd csodás fény, tartós hidratálás).

Volt még egy kis meglepetés, mikor a fotókat visszanéztem: rájöttem, hogy a vakutól teljesen más színt vesz fel, mint a valóságban, úgyhogy ezt érdemes figyelembe venni. Nézzétek csak (bal oldal vaku nélkül, jobb oldal vakuval):
És még egy képpár rúzzsal és nélküle:


2 comments:

 1. Olyan sok jót olvastam az Aden rúzsokról, muszáj kipróbálnom.
  Nagyon jól áll ez a szín!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hááát én most annyira nem éreztem magaménak ezt az árnyalatot, de örülök, hogy Neked tetszik! :-) Tényleg nem rossz kis termék, de azt egy kicsit furcsállottam, hogy képeken nagyon kaméleonos ez az árnyalat (jobban szeretem, ha egy szín közel ugyanúgy mutat képeken, mint a valóságban, itt meg szinte ahány kép, annyiféle színvariáns volt).

   Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe