FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-10

ÉRZÉKI, TELT AJKAK MICHELLE PHAN MÓDRA

Azt hiszem, korábban már írtam nektek arról, milyen tehetségesnek tartom ezt az ázsiai lányt. A videói első osztályúak és a blogja is vérprofi (pont olyan, ami arra inspirálja a bloggereket, hogy egyre jobban munkát végezzenek).

Most egy olyan tutoriált mutatok tőle, aminek a segítségével egy szempillantás alatt érzéki ajkakat varázsolhatunk  magunknak. A videó képi világa és színei - szokás szerint - gyönyörűek, akárcsak Michelle maga és szerintem bárki könnyedén ellesheti ezt a hasznos kis ajak tuning  technikát...


Ez után a tutoriál után joggal merül fel az ember lányában a kérdés, ugyan minek is fájdalmas és kockázatos ajakfeltöltési eljárásoknak alávetnünk magunknak, ha szájceruzával, rúzzsal és egy kis highlighterrel ilyen látványos eredmény érhető el és mindez teljesen veszélytelen.

3 comments:

  1. :) mondjuk egy vékony szájból sosem fogsz tudni ilyen dús ajkakat kreálni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez sajna igaz. :-( Érdemes a valóság talaján maradni, de egy hajszálnyit (1-2 mm) lehet azért optikailag csalni. :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe