FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-10

PLASZTIK PARÁDÉ

Délelőtt írtam nektek arról, hogyan lehet veszélytelen eszközökkel (egy kis szájkontúrral, rúzzsal és highlighterrel) csókosabb ajkakat varázsolni magunknak. Ennek apropójából most megmutatom, a riasztó ellenpéldákat is, amikor nem a természet, s nem is kozmetikai termékek, hanem a sebészkés alkot zavarba ejtően bizarr dolgokat.

Ezekre  a képekre mind a google segítségével találtam és amikor ilyeneket látok, mindig elgondolkozok, mi vihet rá egyébként alapvetően kellemes (sok esetben nagyon is szép) külsejű embereket, hogy ilyen túlkapások felé vegyék az irányt... vagy talán ők sem ezt akarták, s ezek csupán plasztikai balesetek lennének?...Na jó, a legutolsó már csak a vicc kedvéért szerepel itt. :-)))


2 comments:

  1. te jó isten! ezek a szép emberek h művelhették ezt magukkal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is pont ez villant át az agyamon, amikor nézegettem a képeket. :-/

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe