FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-20

TESZT - EVELINE MICELLÁRIS FOLYADÉK

Nemrég született egy bejegyzés egy pár zsákmányolt darabról, s köztük volt ez az Eveline micelláris arctisztító folyadék is. Mivel többen írtátok, hogy kíváncsiak vagytok rá, hogy válik majd be, ezért most megosztom veletek az első pár napi használat tapasztalatait.


Eddig nagyon úgy tűnik, hogy be fogja váltani a hozzá fűzött nagy reményeket. Jöjjenek az első benyomások ...
A tájékoztató szerint hipoallergén, amit az is alátámaszt, hogy fikarcnyi színezőanyag vagy illatanyag sincs benne, így olyan tisztának érzi az ember, mint a vizet. A smink eltávolításánál a micellák csoda jól végzik a dolgukat: a lemosó egyetlen átitatott vattakoronggal elbánt a napi sminkkel, a második vattakorong pedig a smink legapróbb maradványait is eltüntette


Arról még nem tudok nyilatkozni, hogy az orchidea kivonat, hialuron sav, laminaria alga, A+E+F vitamin komplex és C-panthenol kombó hosszabb távon milyen eredményeket fog hozni, de azt már most el tudom mondani, hogy a teljesen vízérzetű lemosó használata után a bőrömet olyan tisztának és puhának éreztem, mint már régen. 
Tegnap még a pattanásaimat is nyomkodtam (tudom, nagyon rossz szokás) és utána ezzel töröltem át az arcom, és másnap reggelre egy sem gyulladt be (ami pedig sajnos néhány pattinál mindig megesik). 

Hölgyeim és uraim! Azt hiszem, kozmetikai kincsre leltem (méghozzá igen jutányos áron). :-)))

2 comments:

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe