FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-26

KATE WINSLET PREMIER SMINKJE LISA ELDRIDGE-TŐL

Egészen friss ez a videó, amit most mutatok Nektek és egyedülálló abban a tekintetben, hogy Ms Eldridge nem egy másik sminkes munkáját utánozza le, hanem azt a sminket alkotja újra, melyet eredetileg is ő készített Kate Winsletnek a Titanic 3D premierjére.


Aki tud egy picit angolul, az még egy-két hasznos kis trükköt is megtudhat az angol Elle magazin sminkmesterétől (elég sok érdekességet oszt meg velünk a vörös szőnyeg glamour sminkjeiről). Ha esetleg valaki nem áll olyan jól még az angollal, de szeretné tudni, miről is van szó, az írja meg kommentben és akkor a fő pontokról és tanácsokról készítek majd egy összefoglaló fordítást.

Íme tehát a videó...


Szerintem lenyűgöző!

2 comments:

  1. Uh, de gyönyörű ezen a képen :) Nagyon egyben van

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem ő amúgy is egy klasszikus szépség, de itt tényleg szinte ragyog. És a legjobb az egészben az, hogy ez egy nagyon egyszerű smink, mégis a végeredmény tekintetében lenyűgöző.

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe