FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-30

KEDVEZMÉNY- KOI DROGÉRIA

Nemrég találtam rá a KOI Drogériára, ahol jobbnál-jobb természetes kozmetikumokat találhattok kedvező áron.

A webáruházban található összes termék bio-, vagy legalább natúr-, természetes kozmetikum, melyeket egyikét sem tesztelték állatokon, s nem tartalmaznak egészségkárosító adalékanyagokat sem (pl. kőolajszármazékokat, vagy más ártalmas tartósítószereket).

Mint láthatjátok, mától holnap éjfélig van egy remek Anyák napi kedvezményük, melynek keretén belül két pazar szépségszett 20% kedvezménnyel kapható.

Emellett azonban van egy másik kedvezmény is, ami kifejezetten Nektek, az én kis olvasóimnak szól holnaptól (2012. május 1-től) egy egész hónapon át (2012. május 31-ig)...
Aki május folyamán a webáruházban bármilyen terméket vásárol és a megrendelése végén beírja a (jobb oldalsávon, a banneren is látható) Letti7 kódot, az a rendelése végösszegéből 7% kedvezményt kap. Ez a kedvezmény a KOI Drogéria teljes kínálatára, egész hónapban érvényes. Remélem, közületek sokan hasznosnak fogjátok találni ezt a kis pénztárcakímélő meglepetést! :-)

Én most a ZAO dekorkozmetikai termékei közül nagyon szemezek a gyöngyházas szemhéjpúderek közül egy-két árnyalattal (konkrétan a barnásszürkével (107) és a bronzszínűvel (106).




Ezek például teljes áron 3322 Ft-ba kerülnek (érvényesített kedvezménnyel 3090 Ft),  a gyönyörű kis bambusz tokkal együtt, de utána, ha elfogynak, már csak utántöltőt kell venni , ami 1646 Ft-ba kerül (kedvezménnyel 1530 Ft).


Egyébként Niki blogján a Made in Beauty-n olvashattok tesztet a 104-es gránát árnyalatúról:


És itt egy másik poszt ásványi selyempor mintákról:




A másik, ami nagyon tetszik, az ásványi bronzosítójuk (ebből is van számos gyönyörű árnyalat):



Ezek tokkal, kedvezmény nélkül 4613 Ft-ba kerülnek, az utántöltők pedig 2675 Ft-ba.

Egyébként ha beruház az ember egy szintén itt kapható üres mágneses Z sminkpalettába (http://koidrogeria.hu/kategoria/_z_palette_.html ), az utána már az összes ilyen dekorkozmetikai terméknél megspórolhatja a csomagolás díját és úgy cserélgetheti a palettájában a termékeket, ahogy kedve tartja.

Ám a dekor vonalon túl vannak itt még fincsi testvajak, olajok és szappanok is.

Szóval amelyikőtöknek van kedve, nézzen szét és ha valamelyik gyönyörűséges termékkel szerelembe esett, bátran használja a Letti7 kódot (akár több alkalommal is május folyamán, ha úgy alakul). :-)



No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe