FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-23

TESZT - ORIFLAME VERY ME NEON 'ALARMING ORANGE' RÚZS

Nemrég mutattam meg nektek néhány terméket, amiket az Oriflame-től zsákmányoltam. Köztük volt a képen a jobb oldalon látható Very Me Neon  'Alarming Orange' nevű vibráló narancs árnyalatú rúzsa is.


Ezt annak a reményében rendeltem, hogy most aztán lesz egy tényleg nagyon vad neon árnyalatú rúzsom. Nem így lett...
Amint azt a korábban készített képemen is látható, az első találkozás ránézésre biztató volt, úgy tűnt tényleg ütősen élénk színt sikerült magamévá tennem.


Aztán a kezemen kipróbáltam és ez lett az eredménye:



És vakuval (nyomokban egy kis alapozót láthattok még a bőrömön):


Szóval semmi köze a katalógusban beígért vibrálóan neonnarancs színhez. Helyette kaptam egy színezett hidratáló balzsamhoz hasonló kellemes korall árnyalatot, ami a maga nemében egy szép, élettel teli, vizes fényű finist ad és - ajakápolóra hajazó állagának köszönhetően - a viselése elég kellemes (a Labello egykori epres ajakápoló stiftjére emlékeztet). Tartósság tekintetében úgy 2-3 órát bír, de tükör nélkül is bármikor villámgyorsan újra lehet kenni (tekintve, hogy ilyen áttetsző, nem igényel hajszál precíz felvitelt).

Azért egy picit szívfájdalom, hogy ahhoz képest, amit vártam, valami teljesen mást kaptam, másrészről viszont egy a hétköznapokban jól kihasználható szépítő-élénkítő szín ez, egészséges fénnyel. Szóval ha az ember lányában egy ilyen helyzetben van kellő rugalmasság, még valami pozitívat is felfedezhet a balul elsült rendelésben.

Mindenesetre ha valaki mindenképpen neon narancs rúzst szeretne beszerezni, az ne ezt vegye meg. :-)

Ti jártatok már úgy, hogy termékrendelésnél valami teljesen más érkezett, mint amire számítottatok?

6 comments:

  1. Mindenesetre nagyon messze van a neontól, nem értem miért úgy hirdetik a katalógusban.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tényleg rejtély, miért csinálnak ilyen félrevezető termékleírásokat... már arra is gondoltam, mi van, ha csak ultraibolya fényben ilyen erős a színe... de annak meg mi értelme? :-)

      Delete
  2. Kár étre, pedig annyira izgatottan kattintottam ide

    ReplyDelete
    Replies
    1. Átérzem, nálam is két másodperc alatt lohadt le a fene nagy lelkesedés, amikor azt a rúzscsíkot felhúztam a kacsómra. Legalább ti már - okulva ebből - nem fogtok így járni. :-)

      Delete
  3. ennél már csak az a fájóbb, mikor a tengeri sós hajgöndörítő spray-re ráírják, hogy hidratáló hajspray!!!! Ezen még én is felkaptam a vizet.... egymás utáni 2 katalógusban máshogy volt a termékleírás.. és aki nem tudja, hogy a tengeri sós cuccok bozontos hajkoronát csinálnak??? jaaaj:(:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hát igen, ezek azért elég komoly tájékoztatási bakik, amik komolyan leapaszthatják vásárlási kedvet. :-/

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe