FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-07

TITANIC TESZT

Tegnap felavattam az új Avon Super Extend Extreme szempillaspirálomat, ami bár nem vízálló, de szerény véleményem szerint egy jó kis szempillaspirálnak akkor is ki kell bírnia egy kis nedvességet (eső, könny), ha alapjáraton nem is ez a fő profilja.
Úgyhogy elmentünk ma megnézni a férjemmel egy nagy film klasszikus, a Titanic 3D-s változatát és már előre sejtettem (ami később be is igazolódott), hogy a történet egy-egy drámaibb fordulatánál nem marad a szemem szárazon. S hogy hogyan teljesített a szempillaspirálom?...
Azt kell, hogy mondjam, igen jól. Amikor ott szipogtam a sötétben zsebkendő után kaparászva, felmerült bennem, vajon pandamacivá válok-e a film végére. Ám végül a férjem megnyugtatott, hogy nincsenek fekete foltok a szemem alatt - pedig vakmerő módon alul is kispiráloztam a szempilláimat. Szóval szépen teljesített a kis spirál.

Egyébként a felvitele könnyű és a festékeloszlás egyenletes. A pillákat szépen szétválasztja és egy picit hosszabbítja is (bár azért műszempilla hatásra ne számítsunk). Úgyhogy összességében egy nagyon korrekt kis spirál ez (már csak egy dolog van hátra: az esti lemosás teszt). Az egyetlen dolog, ami pici negatívum, hogy a benne lévő rostszálak néha nem pont arra állnak a szepillák végén, amerre kellene nekik, így olyan, mintha egyik-másik szempilla vége egy kicsit elgörbülne.

Jöjjenek végre a képek is, amiket akkor készítettem, amikor hazaértünk. Ja és egyébként az a nyaklánc volt rajtam, amivel nemrég büszkélkedtem el Nektek. A szokásos alapozáson és korrektorozáson kívül a szememen csak a szempillaspirál volt, az arcomon az új H&M-es pirosítóm (amiről nemsokára írok majd), a számon pedig az egyik vagány Maybelline ColorSensational rúzsom.


 


Ti próbáltátok már? Tapasztalatok?



2 comments:

  1. Hát ez nagyon jó mármint hogy Titanic teszt...:)) Gyönyörű az a film ráadásul moziban 3D-ben....síró maraton :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez egy olyan sírós-romantikus film, amit még a férjem is szeret (bár szerinte az első fele - a szerelmi szál kibontakozása - a csajos rész, a második fele - a katasztrófa - a pasis rész). :-)
      És szerintem nem is igazi nő az, aki egy kicsit (vagy nagyon) nem pityereg rajta itt-ott. Egyébként nem mindig jön be nekem ez a 3D dolog, de ez most kiváló minőségű volt.

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe