FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-02

ZSÁKMÁNY ÉS NAPI SMINK

Nemrég jártam a Müllerben és beszereztem egy-két "nélkülözhetetlen" apróságot, ma ezeket mutatom meg nektek és egy sminket az egyik termék felhasználásával.
 

Szóval a bűnlajstrom balról jobbra haladva: egy NYC krémes szemceruza 001-es Black Kohl árnyalatban, egy arany színű Essence Glam Liner metálfényű szemhéjtus, az Essence új szemhéjárnyaló ecsete, egy szintén Essence márkájú My Skin frissítő tonik fincsi gyümölcsillattal, a kedvenc Bourjois Healthy Mix tubusos korrektorom 02-es árnyalata valamint egy Müller lapos fejű szemhéjecset (az utóbbi kettőt már eddig is birtokoltam, s mivel beváltak újra beszereztem őket). És ami eddig kiderült róluk...
Az Essence tonikja mellett a fincsi illata és a kedvező ára miatt döntöttem. Még nem próbáltam ki, de ha használom már majd egy ideje, írni fogok róla tesztet is.


Ennek az ecsetnek az idősebb tesóját már régóta birtoklom és nekem bejött, mert nagyon tömött feje van, nem hullatja a szőrét és nagyon jól lehet vele a festéket a szemhéjamra pakolászni (bár némely szemhéjfesték  porból picit sokat vesz fel). Kézre álló, pöpec kis darab potom 400 Ft körüli áron.

Az Essence új szemhéjfestő ecsetét már egyszer kipróbáltam és nekem egy cseppet szúrós a kicsike (lehet, hogy csak én vagyok finnyás, de kicsit keménynek tűnnek a szálai), de a festéket szépen fel lehet vele vinni a szemhéjra... majd meglátjuk, hosszú távon mi lesz az ítélet.


A Bourjois Healthy Mix korrektora a Clinique Airbrush Concealerje után a második kedvenc korrektorom. Viszont ár tekintetében az első számú, mert kevesebb, mint fele annyiba kerül, mint riválisa (ez 2400 Ft, míg a Clinique 5400Ft). Rájöttem, ha kézzel ütögetem fel a szemem alá, akkor néha túl sokat viszek fel és emiatt beül a kis ráncokba, de ha egy lapos fejű szintetikus korrektor ecsettel viszem fel, akkor ezt könnyen el lehet kerülni és csak a szép, természetes fedés marad.

Az NYC szemceruzája még kipróbálásra vár, szemhéjfesték alapozásához akarom majd használni a szemhéjfestékek színintenzitásának  növeléséhet (meglátjuk majd, mit tud).

Az Essence Glam Liner ecsetes tusával készítettem az itt következő sminket. 


 Nagyon tetszik a kis kemény fejű, rugalmas, hajszálvékony ecsete. Könnyű felvinni, de volt egy kis furcsaság: felvitel után kb. egy percre felmelegedett a bőrömön (meg is ijedtem, hogy allergiás reakció), de aztán elmúlt és nem lett semmi baj. 


A felső szemhéjamon jól tartott egész nap, de az alsó pillasor alá húzott vonal csillámai a nap végére már egy kicsit leperegtek, szóval legközelebb szerintem csak felül használom (bár tetszett a fényes hatás az alsó kontúr esetében is).


A tussal húzott kontúrvonalon kívül csak egy semleges szürke árnyalatot vittem fel az egész szemhéjra és egy rétegben spiráloztam.


És így nézett ki a dolog vakufényben:


Na mit szóltok hozzá? Ti próbáltátok már bármelyiket ezek közül a termékek közül? Mik a tapasztalatok?

P.S.: Ha valaki szeretne a smink mellé teljes terméklistát, írja meg egy kommentben. :-)

4 comments:

  1. Szia!
    Nem tudod, a Müllerben van ennél kisebb szemre való ecset? A mozgó szemhéjam kb. fele akkora, mint az Essences ecset szélessége. Az élével pedig nem olyan jó lapogatni.

    ReplyDelete
  2. az essence tus az én szemhéjamat is kicsit égette, de aztán elmúlt. ahogy te is írtad. nem tudom mitől lehet:S :/ ettől függetlenül szép a színe és feldob egy egyszerű sminket:)

    ReplyDelete
  3. az essence arany tusát én nagyon szeretem :)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe