FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-10

12 ÉV UTÁN ELŐSZÖR

Utoljára a Rajz és művészettörténet érettségimen rajzoltam, aztán a rajzeszközök 12 évre feledésbe merültek... egészen tegnap estig, amikor egy nagy fehér lapot ragadtam és elkezdtem újra rajzolni, csak most nem színes ceruzákkal, hanem szemceruzákkal és egyéb kozmetikai termékekkel.
 

Bőven van még hova fejlődni technikailag, de olyan jól esett, hogy szerintem mostanában sokat fogok újra rajzolgatni. Következzék a nagy újrakezdés néhány képben... :-)











11 comments:

  1. Nagyon ügyes vagy! :) Annyira irigylem azokat akik szépen tudnak rajzolni.. Én sajnos nagyon béna vagyok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! Szerintem nem az a lényeg, mennyire vagy profi vagy művészi, csak az mennyi örömödet leled a rajzolásban... de ha neked ez nem is jönne be van sok más hobbi, amiben kiteljesedhetsz - például a blogolás! :-)))

      Delete
  2. Jól tetted, hogy újra elővetted! Én is mostanában vettem újra elő a rajztáblámat!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jó, hogy írtál,Soledad! Most jöttem rá, hogy valamit én nagyon elfelejtettem! Vállalsz még egyéni kiskanál készítést? Mert pár hónapja láttam nálad egy nagyon édes gyíkos kanalat és én valami hasonlót szerettem volna/ szeretnék. Küldhetek most egy e-mailt Neked a részletekkel?
      Egyébként miket rajzolgatsz mostanában?

      Delete
  3. én el sem tettem a rajztáblámat :D a szem gyönyörű lett :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jól tetted, hogy nem tetted el! ;-) És nagyon örülök, hogy tetszik a szem (a szájon sajna látszik, hogy erősen húztam meg a vázlatnak szánt kontúrt, de sebaj, legközelebb már jó lesz). :-) Te miket rajzolsz?

      Delete
    2. hmmm...bármit, amit elém raknak :) mostanában a portrékkal szenvedek :)

      Delete
  4. Wáoooooooo SZUPER SZUPER!!!! Még mééég sok ilyet! Inspirációnak is tökéletes és nem mellesleg gyönyörű, minőségi munka! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úúúú, nagyon örülök, hogy ennyire bejött neked, Zsanci! :-) Nagyon jól esett a rajzolgatás így biztos, hogy még jó pár rajz fog a közeljövőben születni (bár a minőséggel én még nem vagyok teljesen elégedett, mert nem olyan egyszerű sminkcucokkal rajzolni... ki kell még tapasztalnom a csínját-bínját). :-)

      Delete
  5. ááhh, ez nagyooon szééééép :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépen köszönöm, Anita! A közeljövőben is jönnek majd rajzok még. :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe