FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-08

FOTD - REVOLTAIRE NÉGYES SZEMHÉJPÚDER

Még lógok Nektek egy sminkkel, amivel meg tudom mutatni, hogyan szuperál a gyakorlatban a Catrice limitált kiadású Revoltaire négyes szemhéjkompaktja.



Első nekifutásra ezt dobtam össze, de meggyőződésem, hogy még sok variáció rejtőzik a kis dobozban. Mit szóltok hozzá?...






Kíváncsiak vagytok valamelyik sminkhez használt termékre?

6 comments:

  1. szép :) én ma vettem meg a másik szint. nem valami olcsó :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem is jó lett volna valami jó kis akcióban beszerezni (de az ilyenek sajna szinte soha sincsenek akcióban), de egy szín így is 400 Ft alatt van, úgyhogy szerintem annyira nem rossz a helyzet (de először nekem is kicsit soknak tűnt). :-)))

      Delete
  2. Tudom, nem témába vág, de annyira szép a hajad! Csillogó, egészséges, nagyon tetszik, ahogy a formája is. Van valami extra titkod? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :-) Be kell valljam, elég sokat pepecselek a hajammal. Két-három naponta mosás-szárítás (mióta az új fazon van vasalás is), így sok ápolóval próbálom ezt kompenzálni, de igazából semmi extra vagy költséges. Legtöbbet mostanában a Schwarzkopf got2b Sparkling Shine Styling Spray-jét és az Elseve Nutri-Gloss Light tükörfény citrus kiöblítést nem igénylő spray-jét használom együtt (úristen, milyen hosszú terméknevek!).
      Mindig kísérletezek valami újjal is (aminek köszönhetően most például korpásodni kezdett a hajam, úgyhogy most kutatom, melyik új terméktől lehet). A kiöblítős balzsamokról nagyjából már leszoktam (csak havonta egyszer kétszer csinálok olyat, hogy fent hagyom őket egész éjszakára), amikor mégis használok, akkor általában valamit a Pantene-től (most épp a Time Therapy balzsamát).
      Tyű, ez jó hosszú lett, tényleg megér majd egy misét...ööö... posztot. :-)

      Delete
  3. Wooow, nagyon tetszik, majd muti még miket alkottál vele. :]

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe