FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-04

TESZTALANY - SUNFLEUR MULTIFUNKCIÓS KRÉMGÉL

Nemrég a Sunfleur Kozmetikai Kft. engem is beválogatott a terméktesztelői közé, így kaptam meg ezt a pöpec kis pakkot az általam kiválasztott krémmel. Ez nem más, mint a Sunfleur Multifunkciós Krémgélje bőrfeszesítésre, karcsúsításra, narancsbőrre.

Be kell valljam, így nyár elején nagyon is rám fér egy ilyen multifunkciós krém. Mivel egy hete kaptam kézhez, ezért még a hosszútávú hatásokról nem tudok nyilatkozni, de annyit már elmondhatok, hogy...
... a 100 ml-es krémgél praktikus kis csőrös adagolóval ellátott tubusban csücsül. A fehér gélkrémnek nekem kicsit púderes-gyógynövényes, régmúlt időket idéző illata van és kb. 5 másodperc alatt tökéletesen beszívódik a bőrbe, így nagyon kényelmesen és villámgyorsan lehet használni.Itt olvashatjátok a terméktájékoztatót és a használati utasítást, az alatta lévő képen pedig az összetevők listáját.Kb. egy hónap múlva jelentkezni fogok a hosszútávú tapasztalatokkal is.

Ti próbáltátok már bármelyik Sunfleur testápoló terméket? Beváltak?


No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe