FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-15

ZSŰRITAG VAGYOK! :-)


Van egy remek sminkverseny a Livin' Pretty blogon, melyet a blog gazdája Zsuzsi álmodott meg és hozott össze profi módon. A verseny elején összesen 6 versenyző indult (3 civil és 3 beauty blogger), akik minden héten más feladatot kaptak/ kapnak.

Minden héten a legkevesebb pontot elérő leányzó kiesik a versenyből. A pontszerzés két fronton történik: egyrészt szavaz a nagyközönség a Facebookon, másrészt minden héten van egy 5 tagú szakmai zsűri (hetente változó tagokkal), akiket Zsuzsi kér fel zsűrizésre. Na és itt kerülök én is képbe, mert az a megtiszteltetés ért, hogy a héten én is tagja lehetek a zsűrinek, ami nagy örömmel és izgalommal tölt el! :-) Ennek a hétnek a témája a karnevál volt.

Az általam adott pontszámokat itt nem árulom el (majd megtudhatjátok Zsuzsitól a Livin' Pretty-n), de egy pár szóban bemutatnám a versenyben maradt három versenyző eheti sminkjét. Le szeretném szögezni, hogy a versenyzők irányában teljesen pártatlan vagyok, mindegyikőjük munkáit nagyra becsülöm és mind a hármójukat kiemelkedően tehetségesnek tartom.

Kezdjük is el...

Az első a sorban Bartos Anita sminkje, mely egy teljes karneváli forgatag színpompáját adja vissza. Itt aztán tobzódhatunk a csodálatos neonszínek kavalkádjában! A koncepció teljes mértékben megfelel a most oly trendi "colour blocking" irányzatnak. A színek átmenete és egymásba dolgozása mesteri, a végeredmény pedig olyan szivárványszínű lángok csokra, mellyel ő lehetne a riói karnevál legszebb, színpompás egzotikus madara.




A második a versenyzők között Papp Lívia, aki egy merész színhármasban főként kéket, aranyat és barnát kombinálva alkotta meg ezt a régmúlt időket idéző, klasszikus vonalú, szemet gyönyörködtető karneváli maszkot, melyet szikrázó strasszokkal, arany pillangókkal és csillámokkal, valamint ékes tollakkal tett még különlegesebbé. Ebben a sminkben én Líviát egy 18. századi velencei karneválon tudnám elképzelni.




Utoljára, de nem utolsó sorban pedig következzen Hittner Viki, aki egy tüzesen csábító színkombinációban, narancsban és pinkben álmodta meg gyönyörű aprólékossággal kidolgozott karneváli sminkjét. A sminkben szemet gyönyörködtetően olvadnak egybe ezek az érzéki színek. A versenyművet a nagy műgonddal megrajzolt, finom kidolgozású pillangók teszi igazán egyedivé, melyek Viki gyönyörű szemét keretezik. Az összhatás nagyon bájos, egyben nőies.



Teljes képekért és részletekért katt IDE!

Olyan gyönyörű mindhárom smink, hogy nagyon nehéz lesz döntést hoznom, az egyszer biztos!

Nektek melyik a kedvencetek?

8 comments:

  1. .hu..nem lennek a helyedben, mert tenyleg nehez donteni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Borzasztó nehéz! Nagyon sokat agyaltam rajta (de szerencsére végül csak sikerült döntenem). :-)

      Delete
  2. Már vártam ezt a bejegyzést, mert már kint volt az RSS-en, de itt nem találtam utána. Lehet elfogultság, de nekem most Viki sminkje tetszik a legjobban, mert amellett h nagyon aprólékos még gyönyörű is és kifejező, ráadásul fantasztikusan is áll neki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, egyszer már fent volt a bejegyzés, de aztán adódott egy kis technikai malőr... de végül sikerült a problémát orvosolni. :-)
      Szerintem is hihetetlenül részletgazdag és aprólékosan kidolgozott Viki sminkje, de a másik kettő is más dolgok miatt remek: Anita sminkje esetében imádom a színek tobzódását, Líviánál pedig bejön a versenymunka klasszikus jellege. :-) Nehéz döntést hozni. :-/

      Delete
  3. Köszönjük az értékelést :) Nekem is Viki sminkje tetszett a legjobban, de Líviáé is elég ütős volt, képzelem, hogy mennyire nehéz volt a döntés!

    ReplyDelete
  4. Lívia sminkje a legszebb. Ez egyértelmű. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem mindegyik smink másért gyönyörű szép. :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe