FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-07-08

MUA UNDRESSED PALETTA - VIDEÓ SWATCH

Hogy bírjátok ezt a gatyarohasztó hőséget, drágáim? Én már elég nehezen... jó-jó, tudom, hogy nyáron melegnek kell lennie, na de ennyire? Kis felüdülésként hoztam nektek egy swatch videót.


Tegnap írtam a Makeup Academy Undressed palettájáról (ITT olvashatjátok) és most ehhez kaptok még egy kis általam összeállított videót, amin láthatjátok a 12 kicsi "indiánt" mozgóképen megörökítve...
Akinek bírja a gépkapacitása, az állítsa át a felbontást 1080p-re, úgy lesz az igazi. Egy picit talán hosszú lett, de ugyebár bármikor bele lehet pörgetni. Jó nézegetést! :-)


Hasznosnak találjátok az ilyen videó swatchokat? Mert akkor a jövőben is fogok csinálni.

2 comments:

  1. Szerintem nagyon hasznos, mert így látszik igazán, hogy hogyan csillan meg a fény a színeken. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, így talán egy kicsit könnyebb elképzelni, milyenek élesben a színek... de a következő videót már jobban megvágom majd, mert azért ez a bő 3 perc csak sok egy picikét. _:-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe