FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-07-09

TANULJUNK KONTÚROZNI LISA ELDRIDGE-DZSEL

Bár valószínűleg várnunk kell még pár napot, hogy enyhüljön egy picit ez a dacos nyári kánikula és kedvünk szottyanjon jobban (vagy úgy egyáltalán) kisminkelni magunkat, de hogy addig se legyünk híján inspirációnak, itt egy remek videó arról, hogyan kell kivitelezni az arc tökéletes kontúrozását.

Lisa Eldridge ismét egy olyan tutoriállal ajándékoz meg minket, melynek segítségével könnyűszerrel tökéletesíthetjük sminkelési technikánkat (még akkor is, ha történetesen nem tudunk olyan pöpecül angolul, hiszen a gyakorlati szemléltetés magáért beszél). A szokásos alapozást követően szükségetek lesz...
egy fényvisszaverő korrektorra, egy bronzosító púderre, egy kis fixálópúderre és egy kézreálló ecsetre, amivel szépen fel tudjátok vinni és el tudjátok dolgozni ezeket.



Olyan kis finom, aprólékos mozdulatokkal kel dolgozni, hogy az már magában felér egy relaxációs gyakorlattal, a végeredmény (az itt látottak alapján) pedig egyértelműen megér egy próbát.

Ha végre 30 fok alá csökken majd a hőmérséklet, én tuti ki is próbálom!

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe