FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-09-24

ŐSZI AKCIÓS: CATRICE COLOUR SHOW SZÁJFÉNY

Be kell vallanom valamit: mindig gyermeki lelkesedéssel tölt el, amikor belefutok a szezonális nagy leárazásokba és ilyen kis szépségeket tudok megkaparintani az eredeti ár töredékéért (jelen esetben 300 Ft-ért).


Amikor megláttam a Catrice Colour Show 090-es szájfényének színét és nevét ('No. 9 Is Mine'), egyből tudtam, hogy a kilenceske tényleg az enyém lesz.


Jöjjön néhány kép a kicsikéről...


Az applikátor ilyen kis vicceske formájú (szerintem senkinek nincs ehhez idomuló szájformája), de azért nem egy ördöngösség felvinni vele ezt a leheletnyit csillámos 'nude' árnyalatot.


Ma csak a vicc kedvéért dobtam fel sebtében a számra (képeket majd később hozok róla), nem volt még behatóbb tesztelgetés, de első próbálkozás után elmondhatom, hogy kissé sűrűbb állagú szájfény, de abszolút nem ragadós és szerintem egy picit hidratál is. Kifejezetten kellemes viselet.

Persze nem árválkodott egyedül a kicsike a bevásárló kosaramban, kapott kis akciós társakat is, de róluk majd a következő posztokban ejtek szót. :-)

4 comments:

  1. Olyan a vége, mint ami azon a húsvétkor sokat használt izé virágnövényen szokott lenni, azok a pihe puha kis bigyulák. :D (jólmegmondtam)

    ReplyDelete
  2. A barkára gondolsz? :-))) Szerintem is. Egyébként az új árnyalatoknál már csak törpebarka, mert átalakították Catrice-ék az applikátor formáját (nem feltétlenül lett praktikusabb, de ez már részletkérdés). :-)

    ReplyDelete
  3. nekem is van ebből a fajtából egy ilyesmi tejcsoki színű aminek isteni csokiilata is van, és egy fukszia színű, aminek pedig ilyen bogyósgyümölcs illata van :) én az illatuk miatt is imádom őket, és tényleg nagyon jól hidratálnak! én is mindegyiket leárazáskor vettem, és hihetetlenül megérte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úgy látom, akkor sorstársak vagyunk, Flóra! :-) Nekem is van még ezen kívül 1-2 másik árnyalat és mind remek!

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe