FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-12-09

LISA ELDRIDGE SZTÁRVENDÉGEI

Néhány hete a zseniális sminkmester, Ms Eldridge egy új videósorozatot indított útjára, amiben kedvenc munkatársait invitálja meg egy-egy vendégsminkelés erejéig. Mindegyikük világklasszis sminkes, így a 'mesés' egy enyhe kifejezés a projektre.

Csokorba gyűjtöttem az eddigi videókat, mert szerintem mind kihagyhatatlan élmény a smink szerelmesei számára. Érdekes látni, hogy mindkét hölgy esetében teljesen más a stílus és a technika, a végeredmény mégis ugyanolyan lélegzetelállító. Tessék figyelni és ámulni-bámulni...

 Az első videón Charlotte Tilbury mutat be egy Kate Moss inspirálta szájhangsúlyos sminket. A hölgy egyébként már készített sminket Scarlett Johanssonnnak és Jennifer Lopeznak is.


A második és a harmadik smink pedig Mary Greenwell keze munkáját dícséri, aki anno Lisa mestere volt. Az első egy Cate Blanchett, míg a második egy Jessica Chestain ihlette smink. Igazából az első smink a kiindulási pontja a másodiknak és ami emellett még számomra nagyon érdekes volt, hogy Ms Greenwell elég kevés eszközt (ecsetet) használ (mert szerinte sok esetben a kéz sokkal jobb eszköz) és ez szerintem manapság egy nagyon izgalmas, ritka álláspont a sminkesek körében. A végeredmény pedig mindkét esetben mennyei.A 3 smink közül melyik a kedvencetek? Nekem a második. :-)

2 comments:

  1. A másodi lány natúr is olyan szép. *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hát igen, ő gyárilag is szépséges.

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe