FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-11-22

A PORONDON: BALEA YOUNG 3 IN 1 ARCTISZTÍTÓ KENDŐK

Múlt hétvégén volt egy kis kiruccanásunk Tiszaújvárosba, s az ilyen kis utakra általában nem cipelek magammal tubusos arc- és sminklemosókat és tonikokat, hanem kiváltom őket egy csomag  többfunkciós arctisztító kendővel.


Most gondoltam, kipróbálom ezt a Balea terméket. A 400 Ft körüli ár egyből egy jó pont.  (Egyébként olyan hülye vagyok, hogy a pontos árat mindig elfelejtem és azt is, hova varázsoltam el a blokkot. Szóval ezért bocs!) Lássuk, mik a tapasztalatok...
A csomagolás hátán szinte minden németül van, csak az oldalán árválkodik egy rövidke magyar leírás.
Különösen érdekelt, mennyire fogja jól eltávolítani a sminket. Mondjuk vízálló termékeket alapjáraton nemigen használok, de ettől függetlenül szeretem, ha a nap végén maradéktalanul el tudom tüntetni a sminket az arcomról.


Az öntapadós fedőfólia jól zár. (Egyszer egy csomag Garnier Essentials arclemosókendőt vissza kellett vinnem, mert szinte száraz volt, de szerencsére szó nélkül kicserélték. Valószínűleg valaki kibontogatta a boltban, aztán ügyesen visszazárta és otthagyta. Ilyen ez a hülye magyar mentalitás.)


A kendők (amikből 25 db lapul egy csomagban) megfelelő méretűek és jó nedvesek. Az illat olyan furcsa, kicsit citrusos, kicsit alkoholos, kicsit szintetikus... nem a legcsábítóbb (bár ugye ízlések és pofonok). A sminket és az arcomra telepedett szennyeződéseket szépen leszedte, de valahogy bizsergett tőle a bőröm, mintha egy pettyet még csípte volna is és kicsit durvának éreztem a kendők anyagát... szóval a vágyott komfortérzet hiányzott.
Amikor a szempillaspirált mostam le vele, picit a szemem is csípte. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég kényes, kipirosodásra hajlamos bőröm van (ami még mellé zsíros is, időszakos felszíni vízhiánnyal... tiszta főnyeremény). Szóval lehet, hogy akinek kevésbé érzékeny a bőre, semmi ilyesféle kellemetlenséget nem tapasztalna. Annyira szerencsére nem irritálta a bőröm, hogy pattanások jelentek volna meg tőle.

Összességében úgy gondolom, a kedvező ár miatt egy próbát megérhet, de nekem az apró kellemetlenségek okán valahogy nem nagyon nőtt a szívemhez, így legközelebb valami mást fogok kipróbálni.

Nektek van kedvenc arctisztító kendőtök?

2 comments:

  1. Én az Alterra aloe verás arctisztító kendőjét használom, és nagyon szeretem!
    Nekem tetszik az illata (Hercegnek nem) és pihe-puha az anyaga

    ReplyDelete
  2. Az én kedvencem a Lidl-ben kapható Iseree kendő.

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe