FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-12-03

KARÁCSONYI SZÁJHANGSÚLYOS SMINK

Biztos sokan tudtok róla, hogy indultam Erzsi "A smink szépítő ereje" névre hallgató sminkversenyén és a rám szavazóknak köszönhetően voltam olyan szerencsés, hogy bekerültem a 16 döntős lány közé és most a 2. körben az volt a feladatom, hogy készítsek egy karácsonyi sminket.


Most megmutatom Nektek több képben, milyen a döntős sminkem és arra szeretnélek kérni benneteket, ha tetszik segítsetek nekem egy szavazattal közelebb jutni a győzelemhez. Ehhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a verseny linkjére ( http://bioarcapolas.blogspot.hu/2012/12/donto-smink-szepito-ereje.html#axzz2E13K4EUh ) és a jobb oldalsávon nyomni egy szavazatot rám (én lennék a 33-as versenyző).  :-)

Nagyon örülnék neki, ha Ti lennétek az én karácsonyi angyalkáim és segítenétek valóra váltani a vágyam! Jöjjenek a képek és néhány gondolat a sminkről...



Mielőtt elkészítettem a sminket, sokat gondolkodtam azon, hogy legyen-e valami extrémebb, de aztán arra jutottam, hogy mivel karácsonykor egyik vendégségből sietünk a másikba, a valóságban úgy sem lenne időm túl sokat pepecselni, így azt a sminket készítettem el, amit valóban viselni fogok. Ez egy félóra alatt megvan, nincs benne semmi nagy trükk, de a finom részleteknek és a vörös rúzsnak köszönhetően mégis tudom, hogy szépnek fogom érezni magam benne az ünnepekkor.




A szemhéjon finom visszafogott selyemfényű színeket használtam (összesen kettőt: egy csontszínűt a mozgó szemhéjra és egy csokibarnát a mélyítővonalban), szépen egymásba dolgoztam őket és húztam egy klasszikus, leheletnyit cicás tusvonalat a pillák tövébe. Végül felraktam három réteg szempillaspirált a felső és kettőt az alsó pillákra.






A középpontba pedig egy szépséges, klasszikus vörös rúzs került egy picike szájfénnyel megbolondítva (ehhez igazítottam a pirosítóm is)... és voilá! Ti el tudnátok képzelni ezt a sminket karácsonykor?

Végezetül hadd küldjek egy nagy vörös puszit Nektek, amiért segítetek! :-D







19 comments:

  1. Nekem nagyon tetszik, gondolkodtam én is az egy szép tusvonal meg egy vörös rúzs kombón, de rájöttem, hibádzik a téma ott, hogy nincs vörös rúzsom. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! Így hirtelen nem nagyon tudok rajtad elképzelni egy vörös rúzst, de azért szívesen megnéznélek benne. A Mikulás-partiig beszerezhetnél egyet! :-)

      Delete
    2. Ááá, nem lehet, most sokáig shopping stoppon vagyok. Vagyis, remélem nem olyan sokáig...

      Delete
  2. bocsi de mindenhol olyan,mintha 1 fogad lenne.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-D Beraktam pluszba még egy olyan képet, ami bizonyítja a teljes (felső) fogsor meglétét. ;-)

      Delete
  3. Annyira szépséges, olyan nagyon jól áll ez a rúzs :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, Dii! Igazándiból élesben is ki lett próbálva a smink egy munkahelyi rendezvényen és az egyik kollegina szerint olyan voltam, mint Hófehérke (a másik szerint inkább, mint a gonosz királynő). :-D

      Delete
  4. hú, dejó, hogy ilyen sminket készítettél. most úgy döntöttem hogy majd ilyen szájhangsúlyos sminket akarok viselni, és ez a poszt most segített! :) Köszönöm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy inspirálóan hatottam rád, Vikii! :-)

      Delete
  5. Nagyon tetszik a sminked, nem mindenkinek áll jól a vörös rúzs, de neked igen! :))

    http://highheelsandcakes.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, Dóri! Én is szeretem magamon. :-)

      Delete
  6. Én rád szavaztam kétszer is. Nagyon tetszik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hálás köszönet mindkét szavazatért! Nagyon sokat jelent ez nekem. :-)

      Delete
  7. bár nem rád szavaztam, de a tied is nagyon tetszik!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Megértelek, Szilvi. A sok szépséges smink közül nem könnyű választani. Örülök, hogy tetszik az én verzióm is! :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe