FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-11-29

A PORONDON: LOVELY CSILLOGÓ AJAKRÚZS

Ma eljött annak a rúzsnak az ideje, amit többen is szeretettek volna jobban megismerni. Ő a Lovely új csillogó ajakrúzsainak egyike.


  
Azt hiszem mondhatom, hogy egy nagyon rejtélyes darabról van szó...
Hogy miért is? Mert azon kívül, hogy a csomagoláson rajta van, hogy "Csillogó ajakrúzs", nem sok mást tudunk meg róla.




A kupak tetején ugyan be lehet kandikálni egy kis ablakon, hogy lássuk az árnyalatot, de sehol sincs feltüntetve, melyik is a szóban forgó árnyalat. Ez főként a bloggerinák helyzetét nehezítheti meg, hiszen így szinte lehetetlen a szóban forgó rúzst pontosan beazonosítani. Szerencsére ilyen élénk málnaszín csak egy van az árnyalatok között, így én elneveztem Málnácskának. (Egyébként a csomagolás szerintem takaros, kicsit némely Avon rúzséra emlékeztet.)




Szóval Málnácska tényleg nagyon fényes és áttetsző. Pont egy olyan hétköznap-barát bogyószín, ami inkább hajaz egy színezett fényes szőlőzsírra, így tökéletes iskolai/ irodai viselet lehet.


 Itt láthatjátok, milyen magas a fénye és mennyire áttetsző. Az alsó csík egy húzással készült, míg a felső legalább 4-5-tel... látható hogy ez egy kevéssé építhető szín, mert annyira csúszós/zsíros állagú, hogy nem lehet rétegezni. Ez szerintem nem feltétlenül baj, mert így egy tükör nélküli villámgyors rúzsozáskor is tudjuk, hogy fog festeni a szánk (nem lehet túl sokat felvinni belőle így nem igényel pepecselős, precíz felvitelt sem).



 Így néz ki bevetésen. Ajakápolószerű állagából adódóan kellemes viselet, de ne várjunk valami hűde-hajde nagy tartósságot tőle. Max. egy órát bír, de ha zsebben/táskában van, 1-2 húzással pikk-pakk lehet renoválni.
Az egyetlen - számomra nagy- gond az, hogy valami nagyon fura tusfürdőre emlékeztető íze van... és az egy baromi hülye érzés, mikor rúzsozás után olyan, mintha meghúztál volna egy habfürdős flakont. Én a gyártó helyében inkább nem tenném bele semmilyen termékükbe ezt az illatanyagot.


 És végül egy közeli kép. Mint minden élénkebb színnél, itt is ügyelni kell(ene), hogy ne legyenek cserepesek az ajkak, mert ott bizony megül a szín és nem túl dekoratív (de ez jelen esetben nem a rúzs hibája, hanem az én dehidratáltságomé).


Mit szóltok hozzá?

4 comments:

  1. Furi, mert a közeli és a távolabbi képeket két külön színt látni. A felső képen narancsosabb, az alsón rózsaszínesebb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne is mondd! Bele vagyok pistulva, hogy sötétben megyek még reggel el itthonról és sötétben is jövök haza és nem tudok normális természetes fényben fotózni, a vakuzás pedig ilyen furcsaságokat produkál. Egyébként tubusban olyan mint a 2. képen és a kézfejes és a legutolsó kép olyanok, mint az életben. :-/

      Delete
  2. Szia, 06-os az árnyalat. A lengyel szöveg mellett feltüntették.

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe