FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2013-01-20

VIDEÓ AJÁNLÓ: LISA ELDRIDGE POFONEGYSZERÜ ÜDE SMINKJE

Na ezért Lisa Eldridge a a No. 1 sminkmester nálam: pofonegyszerűen kivitelezhető technikával és minimális felhasznált sminktermékkel is csodaszép hétköznapi sminkeket tud alkotni.


Most sem történt semmi bonyolult: az alapozást és pirosítást követően egy világos pasztell lila szemceruzával kontúrozta a felső pillasort és az alsó pillasor belső vonalát, majd spirálozott. Végül jött egy remekül hasznosítható trükk...

Felütögetett az ujjával az ajkaira egy olyan hangsúlyos színű rúzst, ami élettel telivé varázsolja az arcát (de a hétköznapokra önmagában túl erőteljes lenne), majd a teljes szájat színezte egy natúr színű rúzzsal. A trükk lényege az, hogy a natúr szín alól átsejlik az élénk árnyalat, ami ragyogóvá teszi az egész arcot. Nem zseniális?


Kell nekem egy ilyen halovány lila szemceruza! Nem tudja valamelyikőtök, hol lehet hasonlót beszerezni?

3 comments:

  1. Bevallom én is rögtön akartam lila szemceruzát.:-)

    Végül az Essence két végű ceruzáját vettem meg (a másik vége szürke), de sajnos nem elég pasztell. Végül vettem még egy 2b nevű márkából egy ceruzát, ami vastagabb, leginkább a NYX vastag ceruzáira hasonlít. Az meg inkább rózsaszínes, mint lila.(Nem tudom, hogy a 2b http://www.2b.eu/ van-e Magyarországon.)

    Egyébként, amit ő használt a videóban, állítólag az sem túl jó. A legtöbb vélemény, amit olvastam róla, azt írta, hogy túl kemény és nem éri meg az árát a ceruza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jó Hagi, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek egy ilyen kis pasztell szemceruzától megdobban a szíve! :-D Szerintem 2b márka nincs nálunk... azért majd még keresgélek, hátha valahol rálelek a megfelelő dupe-ra.
      Egyébként az eredeti ceruzát akkor sem venném meg, ha ódákat zengenének róla, mert így is, úgy is irreálisan magas az árfekvése (úgy meg pláne, ha nem is olyan jó, de így legalább megnyugszik a lelkem, hogy kár is lenne ácsingózni utána).

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe