FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-27

I LOVE... STRAWBERRY AND MILKSHAKE LIP BALM

Itt van az ősz, az időjárás pedig egyre hűvösebb, szelesebb és barátságtalanabb. Ezt sajnos az ajkaim is érzik és cserepesednek is rendesen. Így ha azt szeretném, hogy puhák és csókolnivalóak maradjanak, ápolgatnom kell őket. Ehhez nekem a kedvenc balzsamom az I Love... Strawberry and Milkshake Lip Balm névre hallgató balzsama...

Autumn is here again and the weather is just getting colder, windier and unfriendlier.Unfortunately my lips are suffering from this, getting chapped and cracked. So in order tho have them stay soft and kissable I have to take good care of them. For this, I use my favourite balm called I Love... Strawberry and Milkshake Lip Balm...



A kis tégelyben egy jó adag világos rózsaszín balzsam lapul, aminek igazi epershake illata van, ami könnyedén felsiklik az ajkaimra és hidratálja azt. A remek illat miatt olyan ez, mint egy aromaterápiás kezelés. Egy szippantás jókedv!

In the small pot, there is a great amount of light pink balm, which smells like strawberry shake. It glides on your lips easily and hydrates it well. The yummy smell makes you feel as you were on an aromatherapy treatment when you use it. A sniff of happiness!


Nem csak az illat, de a színe is kellemes: egy finom áttetsző világos rózsaszín árnyalat. Csak ajánlani tudom. Nekem ő az ajkaim tökéletes őre őszre és télre.

Not only the smell, but the colour is also fine: it's a subtle pink shade. I can only recommend it. For me it's the perfect lip guard for autumn and winter.


Nektek van kedvenc ajakbalzsamotok?

Have you got your own favourite lip balm?

6 comments:

  1. ilyenem nekem is van, nagyon szeretem, de kicsit sok ez a mennyiség számomra, sosem fogom elhasználni :)

    ReplyDelete
  2. Na ezzel én is pont így vagyok. :-D Nem aprózták el, ez a mennyiség kb. 10 évre elég, úgyhogy szerintem a szavatossági idő sajna hamarabb le fog járni, minthogy elfogyna. Kár! De azt hiszem kisebb kiszerelésű tubusos szájfényt is láttam, az lehet ésszerűbb mennyiségű... bár inkább az legyen a bajunk, hogy túl sokat kapunk a termékből, mint hogy túl keveset. :-)

    ReplyDelete
  3. Szia! Ilyen I love... termékeket hol leheht venni?
    Puszi:)

    ReplyDelete
  4. Szia Barbuus! Én a Douglas-ban vettem. Van még egy csomó más nagyon fincsi illatuk is. Itt a linkjük, hogy szemezgethess: www.ilovecosmetics.eu

    ReplyDelete
  5. juuj köszönöm!
    sajnos nálunk nincs Douglas :( Müllerben véletlenül nincs? :$

    ReplyDelete
  6. Úgy tudom, sajnos nincs. :-( Esetleg nézz szét a Vaterán vagy az E-bayen.

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe