FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-12-08

TEST - WELEDA EVERON AJAKÁPOLÓ / WELEDA EVERON LIP BALM

Most hogy itt ez a barátságtalan zimankós-szeles idő, sokat kínlódok azzal, hogyan tartsam a szám csókosan puha állapotban.
Now that this chilly and windy weather is here, I struggle a lot with keeping my lips soft and kissable...

Az erre évek óta használt alapdarab a Carmex tégelyes ajakbalzsama. Sajnos egy pár éve változtattak az összetételén (és a csomagoláson is egy kicsit) és azóta úgy vagyok vele, hogy jó-jó, de már nem annyira. A másik gond pedig az, hogy az eredeti tégelyes kiszerelés miatt ezt inkább csak itthon használom. Emellé mindig beszerzek egy-egy új rúd formájú ajakápolót, de sokban csalódnom kellett.

I have been using the original Carmex (in the 'yellow top & black letters' jar) for many years. Unfortunately, a few years ago they changed the ingredients (and slightly the package as well) and it is still pretty effective, but not that effective. The other problem is  that I don't like carrying around this little jar with me , therefore I mainly use it at home. So I always purchase a different lip balm stick (trying to find a perfect one), but I often get disappointed.

Nemrég megakadt a szemem ezen az ajakápolón a DM-ben, ami nem volt túl szép, de az összetevőket olvasgatva hamar meggyőztem magam, hogy adni kéne neki egy esélyt. Ez a Weleda Everon vanília és rózsa kivonatos ajakírja.

A few days ago I found this stick in DM, which was not too pretty, but as I started reading the list of ingredients, I convinced myself  easily that I should give it a try. This is the Weleda Everon stick with vanilla and rose.


A magyar tájékoztató eléggé átlagos, de ha az összetevők listájára vetünk egy pillantást, láthatjuk, hogy telis-tele van mindenféle földi jóval: jojoba olaj, méhviasz, shea vaj, rózsa kivonat, vanília kivonat és más természetes olajok.

The Hungarian info on the package is not too informative, but the list of ingredients is pretty impressive as it is full of great natural ingredients: jojoba seed oil, shea butter, rose and vanilla extract and other natural oils.


Az illata félig vanília, félig rózsa - és az íze is. A hatása pedig szerintem fenomenális. Remekül és hosszan hidratál, úgyhogy könnyen pihe-puhává varázsolja a cserepes ajkakat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

It smells half vanilla, half rose - and it tastes the same too. And its effect is phenomenal. It hydrates my lips very well and for a very long time, so it makes my dry lips feather soft in no time. I really recommend it to everyone.


Nektek melyik a titkos ajakápoló fegyveretek? / Which is your secret lip care weapon?

14 comments:

  1. nekem most ez a kedvencem:
    http://www.hm.com/hu/product/96553?article=96553-A

    a berry love-t használom most és isteni fincsi illata van! :)

    ReplyDelete
  2. Hát ez cukiság a javából! :-)

    ReplyDelete
  3. .hu ez jol hangzik! + oko testtol sehr gut :) en jelenleg Burt Beest es Cowshed ajakapolot hasznalok, ezeket is ajanlom.

    ReplyDelete
  4. Hol szerzed be ezeket a kis hasznosságokat (én eddig itt Magyarországon nem találkoztam velük)?

    ReplyDelete
  5. .en Manchesterben lakok, itteni boltbol, netrol :)

    ReplyDelete
  6. Így már érthető! :-D Na majd akkor körülnézek netes beszerzés ügyben, mert ezek a kis méhecskés cuccok tetszenek: http://global.burtsbees.com/natural-products/lips-lip-balm/
    Te melyiket használod közülük?

    ReplyDelete
  7. .a Beeswax Lip Balmot hasznalom, de sok jo termekuk van meg. (Kremeknel meg ajakapoloknal figyelek hogy csak termeszetes alapanyagu cuccokat vegyek)

    ReplyDelete
  8. Teljesen igazad van. Én mostanában kezdek rákapni a természetes alapanyagú termékek ízére. :-) Ja és ezek a szépségek rajtad keresztül elérhetők? http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=476553&am=476553

    ReplyDelete
  9. .igen, ez a vatera oldalam, most epp nincs fenn olyan sok termek, inkabb a blogomat ajanlom :)

    ReplyDelete
  10. Izgalmas cuccok! Egyébként találtam valami klasszat magamnak a Vatera oldaladon, úgyhogy meg is rendeltem. :-)

    ReplyDelete
  11. a labellom fogyóban van és lassan utód után kell néznem. ez szimpatikusank tűnik :)

    ReplyDelete
  12. Picit drágább (azt hiszem 1200-1300 Ft körül volt), de nekem sokkal jobban bejött, mint a Labello. Azzal mindig úgy voltam, hogy csak kenem és kenem és mégsem az igazi. Szóval most esténként tégelyes Carmex nagygenerál, aztán napközben néha karbantartás Weledával. Így az én híresen cserepes, dehidratált ajkaim puhák és simák lettek. :-)

    ReplyDelete
  13. hát megvettem ezt a csodát, mert annyira dícsérted. De nagyot csalódtam :(((((

    ReplyDelete
  14. Sajnálom, hogy nem jött be. :-/ Pedig én azóta is használom és nincs panaszom rá. Mi a baj vele?

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe