FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-06

NESZESSZER MUSTRA

Pakolásztam a neszesszeremben és rájöttem, hogy van egy-két örökös bérleti joggal rendelkező lakója. Most megmutatom gyorsan őket nektek...



Ezek nem mások, mint 3 igencsak megbízható szemceruza és egy szemrevaló szájfény. :-) Haladjunk alulról felfele és bemutatom őket szépen egyesével.

A legalsó egy Maybelline Khol Express vízálló ceruza egy pazar enyhén csillogó bronzbarna árnyalatban. Amiért két nagy pirospont jár neki az a tartóssága és a színe. Nagyon szeretem hétköznap a feketénél valamilyen sokkal lágyabb barna árnyalattal hangsúlyozni a tekintetem... és ez pont ilyen. Könnyű felvenni, szépen lehet satírozni, és egész nap a helyén marad, nem kúszik-mászik sehova.

A középső szemceruza a Max Factor Kohl Pencil-je, abból is a 090-es Natural Glaze árnyalat. Szerintem ez a tökéletes tekintet-derítő árnyalat az alsó pillasor belső vonalára. Nem túl fehér, így nem világít természetellenesen csak szép kipihent tekintetet kölcsönöz még a legálmosabban induló napokon is.

A legfelső szemceruza pedig egy Jillian Dempsey for Avon Professional Kohl ceruza Plum árnyalata. Amint az a nevéből is kiderül ez egy gyönyörű matt szilvaszínű ceruza, ami nagy cinkosa a barna szemeimnek - pont úgy emeli ki az árnyalatukat, ahogy kell. A másik remek dolog a ceruza végén található gumis satírozó applikátor, így a kontúrozás után egyből el is lehet dolgozni a vonalakat, anélkül, hogy előtte a satírozó ecsetet kellene keresgélni. Sok időt spórol meg nekem ez a kis okosság.

A kép jobb oldalán pedig az egyik legkedvencebb szájfényem van: ez az Anew Beauty ránctalanító szájfény szintén az Avontól. Ez az árnyalat a Sorbet Splash nevet kapta. Őszintén megvallom, nem a ránctalanító hatása miatt szeretem annyira, hanem a   kényelmes állaga (nem ragad és szájfényhez képest elég tartós is) és a tökéletes rózsaszín árnyalata miatt. Bármikor hordom úgy érzem, az ajkaim olyanok, mintha üde kis rózsaszirmok lennének. Határozottan olyan érzésem van, hogy - ha nem is fiatalít de - finoman ápol és jól karban tartja az egyébként cserepesedére hajlamos számat.

Zárásként még itt egy kép arról, hogy mutatnak a termékek természetes fényben a kézfejemen. Felülről lefele olyan sorrendben láthatjátok a mintákat, ahogy írtam róluk.



Nálatok kik a piperetáska tuti befutói?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe