FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-21

A VILÁG PANNUS SZERINT :-D

A múltkor megkértem a cukibogár hatéves unokahúgomat, hogy rajzoljon le. Ez a kép született.
Ha valakinek nem lenne elég fantáziája, részletezném a rajzot egy-két szóban. Egy ebédlőasztalnál ülök, ami telis-tele van minden finomsággal - gyanítom, Pannus ide vezeti vissza a most éppen nem túl hízelgő átmérőjű derékbőségemet. A szék lábához ki van kötve egy macska (ő is elég jól fejlett)- mert bár nincs macskám, de a kis hölgy tudja, imádom a macskákat és mindig is szerettem volna egyet.
És most jön a legjobb rész! Az jól látható, hogy nagy erőkkel sminkelem magam: az ölemben van egy tükrös kompakt, a kezemben egy gyönyörű piros rúzs (a szemüvegem meg - mint mindig - a fejem tetejére van tolva, mert szemüvegben nem lehet rendesen sminkelni... és amúgy sem tudom megszokni, hogy pápaszemes lettem).
Ám a fejem fölött lévő piros fellegre emlékeztető foltot nem nagyon tudtam első látásra hova tenni, ezért megkérdeztem a kép készítőjét, mi is az. És vajon mi volt az adekvát válasz? "Hát PÚDERFELHŐ!"
Ennyire jó emberismerők tudnak lenni a hatévesek! :-)))

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe