FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-20

NATURAL MINERALS BY PIXI PALETTA (NO.3 - ST. TROPEZ)

Kb. 3-4 hónapja megakadt a szemem a StrawberryNET honlapján ezen az aranyos kis PIXI kompakton, gondoltam egyet és megrendeltem. Két napon belül (!) megérkezett a postai küldemény egyenesen Hong Kongból és a jól kipárnázott dobozban ott csücsült a kicsike. Ezt fogom most bemutatni nektek.

About 3-4 months ago I layed my eyes on this cute PIXI make up set on StrawberryNet.com and I decided to get it. The package arrived from Hon Kong only within two days and there was this tiny box that I'm just going to show you.


Amint látjátok egy kb. 5x5 centis kis kockáról van szó, ami három szintes: a legfelső szinten vannak a szemhéjpúderek, a középsőn a pirosítók, a legalsó szinten pedig a szájfények kaptak helyet.

As you can see, this is a 5x5 cm box which has 3 compartements: the one on the top contains 4 eyeshadows, the one in the middle has two blushers while in the third there are two lipglosses.


A szintek mágneses betétnek köszönhetően záródnak. Amikor kinyitjuk a felső fakkot, ezt láthatjuk...

The 3 parts are connected with small magnets. When you open the top holder, you can see this...



Van itt 4 szemhéjpúder: egy elég sötét grafitszürke árnyalat, amiben apró arany csillámok vannak, ezen kívül van még egy rézbarna, egy világos arany- és egy törtfehér árnyalat.

There are 4 eyeshadows: a deep grey shadow with tiny golden particles in it, a middle brown, a light golden and a white  colour.


A középső szint bal oldalán egy magas fényű bronzos porpirosító, míg a jobb oldalon egy hasonló színvilágú krémpirosító csücsül.

In the middle the are the two blushers: the one on the left is a powder plusher while the other one is a creamy product.


 A legalsó szinten két szájfény kapott helyet, ezek közül a bal oldali első ránézésre egy erőteljesebb pinkes árnyalat, míg a másik egy szelídebb babarózsaszín.

Last but not least, you can find 2 lipglosses at the bottom: a bright pink colour on the left and a more subtle colour on the right.

És most jöjjenek a minták természetes fényben, vaku nélkül. A szemhéjfestékek ilyenek egy húzással felvíve. Nem túl különleges színek, de az állaguk és a tartósságuk szerintem rendben van és hétköznapokon nagyon jó szolgálatot tehetnek ezek a naturális árnyalatok.

Finally here come the swatches in natural light without flash. This is what the eyeshadows look like without a base, in one layer. These are not exraordinary colours but, as they are natural shades, they last pretty well and they can be used quite well for everyday looks.


A pirosítók színük alapján inkább bronzosítók. Az első képen látjátok a por állagút, ez magas fényű, így hétköznap nem nagyon használnám az arcomon, de szemhéjárnyalásra annál inkább (felül eldolgozás nélkül, alatta eldogozva vittem fel).

The blushers rather look like bronzers. In the first picture you can see the powder blusher while in the second the creamy  one. The powder blusher is very shiny so it's not really suitable for daytime looks, but it can be used quite efficiently as an eyeshadow (on the top you can see the product without blending while at the bottom I blended the colour into my skin).


Ez a másik itt alább a krémes állagú viszont nekem zsíros érzetű (kicsit ragacsos is) ezért nem szeretem, nem is szoktam hordani.

This is the cream blusher which unfortunately feels quite greasy (and a little bit sticky) on the skin, therefore I don't really like it and don't use it either,


A két szájfény színre abszolút rendben van... a gond itt is az állagnál kezdődik. Nekem túl ragacsosra sikeredtek, amit nem nagyon csípek. :-(

The colours of the lipglosses are pretty... but the consistency is not satisfactory at all. I just don't like that they are way too sticky. :-(


Végül megmutatom nektek a dobozka alját is (itt olvasható, hogy ez a 3-as "St. Tropez" névre hallgató kombináció).

Finally, I show you the bottom of the box (here you can see that it's called 3 - "St. Tropez").


Az összegzésem tehát a következő: a csomagolás nagyon aranyos, remek, hogy a felső szinten van tükör (az már viszont kevésbé, hogy nincs valahova cselesen beépítve egy-két pici applikátor). A szemhéjpúderek abszolút használhatóak (amolyan jolly joker színek), a porpirosító is teljesen rendben van (ha a megfelelő helyen és időben használjuk), a krémpirosító és a szájfények viszont állagban elég gyengécskére sikerültek. (Külön pirospont jár a cégnek, ahonnan rendeltem a terméket a villámgyors - és ingyenes - kiszállításért, bár ennek semmi köze magáról a palettáról alkotott véleményemhez.)

Overall I think that the boxing is very cute, it's also great that there is a little mirror in it (the only thing that you  might miss is a little built-in brush). The eyeshadows can be used very well for creating a natural look (they are kind of universal colours), but the quality of the cream blusher and the lipglosses is quite poor. (Although it has nothing to do with the quality of the product itself but it must also be mentioned that the package was delivered very fast and without any problems - plus it was free. Two thumbs up for that!)

Ti próbálkoztatok már ehhez hasonló kompakt palettával? Mik a tapasztalataitok?

Have you ever tried a palette like this? What are your exeriences?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe