FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-12-18

ADVENTI MEGLEPETÉS NO. 4 / ADVENT SURPRISE NO. 4

A mára ígért karácsonyi angyalkáim túl elfoglaltak az ünnepi előkészületekkel, úgyhogy még nem készültek el a vendégpostjaikkal. Ezért - amíg el nem készülnek - én leszek ennek a vasárnapnak a helyettesítő karácsonyi angyalkája. Ez az én karácsonyi sminkem, amit a narancs és a fahéj inspiráltak - az igazi karácsonyi hangulat két kihagyhatatlan eleme. Jó étvágyat! :-)
My promised Christmas angels of this week are just too busy with preparing everything for the Holidays so they haven't finished their guest posts yet. Therefore, until they are ready, I'm going to be the substitute Christmas angel of this Sunday. This is my Christmas look inspired by orange and cinnamon - two essential elements of true Christmas atmosphere. Bon apetit! :-)








Szeretnétek a terméklistát is? / Would you like the list of the used products too?

11 comments:

  1. hát nagyon szépséges lett a smink meg te is. A kollázs különösen tetszetős :)

    Képzeld, megvettem a catrices szemöldök cerkát. Tényleg tök jóóóó:)

    ReplyDelete
  2. Köszi szépen, csajok! Örülök Paphu, hogy bejött a Catrice cerka! Ezek szerint csak nem lett vöröses. ;-) Én is mióta megvettem szinte csak ezt használom.

    ReplyDelete
  3. De ugye az én e-mailemet megkaptad? :O

    ReplyDelete
  4. Sajnos nem, Katie! :-( Szomorú is voltam, mert nem tudtam, mi történhetett, de ezek szerint csak a technika ördöge viccelt meg minket! Megtennéd, hogy újra átküldöd az email címemre, és akkor holnap fel is tudom rakni izibe! :-)

    ReplyDelete
  5. Kedves Katie! Korrigálnom kell magam! Annyira hülye voltam, hogy arra az e-mail címemre vártam a válaszod, amiről még anno a felkérést küldtem neked és azt a postafiókom nem is néztem meg, amire végül elküldted a post anyagát. EZER BOCSÁNAT! Holnap fent lesz a post teljes szépségében és mégegyszer elnézést!

    ReplyDelete
  6. Semmi gond, csak aggódtam, hogy nem jutott el hozzád időre a poszt, holott megígértem, hogy elküldöm december 4-ig.
    A lényeg, hogy kiderült, és minden a helyére kerül. :)

    ReplyDelete
  7. Köszönöm szépen! Szívesen megnézném, hogy mutatnának hasonló színek olyan kék szemnél, mint a tiéd, Niki. :-)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe