FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-12-19

ADVENTI MEGLEPETÉS NO. 5 / ADVENT SURPRISE NO. 5

Tegnap volt egy kis kavarodás az angyalkákkal, de mostanra minden a helyére került, úgyhogy most következzen egy újabb  közülük, akinek gyönyörű sminkjeiben sokan gyönyörködünk. Ő Katie, a Katie Beauty blog tulajdonosa. Nem is húzom az időt tovább, következzen az ő karácsonyi ajándéka csak Nektek! :-)
Yesterday there was a little technical problem with my Xmas Angels which has been solved by now, so here comes my next angel, whose make-ups are adored by many of us. She is Katie, the owner of Katie Beauty. I  don't want you to wait any longer,  so here's her Xmas gift just for you!  :-)


Karácsonyi smink Katie-től a Katie Beauty-ról

Christmas Make-up by Katie from Katie Beauty

Nem is olyan rég a Colours of Letti blog írója azzal keresett meg, hogy legyek az egyik Karácsonyi Angyalkája. :) Lettinek ugyanis az a nagyszerű ötlete támadt, hogy az általa elismert és szeretett bloggerinák közül felkér egyet-egyet, egy sminkes vendégposzt erejéig. :) Természetesen vállaltam a szerepet, így született meg a mai bejegyzés, remélem tetszeni fog Nektek.:)

A few weeks ago the writer of the blog called Colours of Letti asked me to be one of her Christmas Angels. :) She had this great idea to invite some of the beauty bloggers, that she loves and looks up to, to write a guest post. :) Needless to say, I accepted her invitation and this is how this post was born - I hope you'll like it. :)

Ha karácsonyi smink, akkor a zöld, a piros és az arany színek jutnak eszembe. Sokat gondolkodtam, hogy mit is lehet kihozni ebből, sok minden megfordult a fejemben, de ismerem a korlátaimat és az adottságaimat, így hűen a stílusomhoz, egy szolid, utcán is nyugodt szívvel hordható, nem túl extra, nem túl színpompás sminket készítettem.
Persze ha valamikor, ilyenkor azért kiléphetnék a komfortzónámból, de a Karácsony úgysem a sminkről szól, és a szépen feldíszített, égősorokkal telerakott karácsonyfa mellett úgysem érvényesülhetne igazán. :)

When I think about Xmas make-ups greens, reds and goldens come to my  mind. I had been thinking for a long time about what I could create out of these colours, I had tons of ideas,  but I also knew my own limits and physical appearance, so I decided to stay true to my style and created a low-key, day-timelook which is not too dramatic or colourful, therefore it can be worn every day.
Of course Christmas could be the perfect time to step out of my comfort zone, but Christmas is not about the make-ups,  so I have to accept that I cannot beat the glamour of the fully decorated and beutifully lit Xmas tree. :)

Miután a szemem elkészült, el kellett döntenem, hogy mi legyen a számon. Először egy natúr színű szájfényt tettem fel, de aztán rájöttem, hogy egy sötétebb pirosas-bordós-barnás rúzzsal sem lenne rossz…Kipróbáltam mindkettővel és azt kell hogy mondjam, nekem mindkét változat tetszik. :) A zöld-natúr kombó tökéletes nappalra vagy hétköznapra, a bordó rúzs viszont igazi ünnepi, illetve esti sminkké varázsolja az egészet.

After I had finished my eyes, I had to decide what I would wear on my lips. First, I put on a natural lipgloss, but then I realised that a deeper reddish-maroonish-brownish lipstick would be just as great...
I tried out both and I have to say that I liked both of them a lot. :) The green-natural  combination is perfect for daytime and on weekdays while the darker lisptick creates a perfect look for the Holidays or for an evening occassion.

Egy szó, mint száz, nézzétek meg a képeket és döntsétek el ti, hogy melyik tetszik jobban:
It's high time to show you the pictures of the look so you can decide which one you like more:








Most ennyi csajok, legyetek jók, sziasztok! :)
That's all girls now, take care, bye! :)

5 comments:

  1. Ez gyönyörű lett !!!
    Én is ilyet szeretnék :)

    ReplyDelete
  2. De széép! Nagyon jól áll ez a zöld!:)

    ReplyDelete
  3. Wow nagyon tetszik és szuperül áll a zöld!

    ReplyDelete
  4. Egyet kell értsek az előttem szólókkal: gyönyörűséges smink! Mégegyszer köszönöm az együttműködést! :-)))

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe