FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-01-25

MINDENNAPI SMINK / EVERYDAY MAKE-UP OF MINE

Most megmutatom Nektek,legtöbbször milyen sminkben szoktam rohangálni a dolgos hétköznapok során. A képek egy szorgos nap végén készültek, úgyhogy bocs, amiért egy picit talán itt-ott már viseltes.

Now I'm going to show you what kind of make-up I usually wear on my busy weekdays. These pictures were taken after a long day spent with working, so sorry for being a littlle bit worn-out...




Na jó végül csak feldobtam még a kedvenc korall színű rúzsom, hogy lássátok, hogyan lehet kicsit felturbózni ezt a natúr look-ot.

Finally I applied my favourite coral lipstick just to show you how you can give a little boost to this natural look.

Nektek miből áll a hétköznapok sminkrutinja? / What are the steps of your daily make-up routine?


XOXO,
Letti

4 comments:

  1. Milyen szép a láncod! :) A smink színei nagyon tetszenek, de nekem sajnos nem állnak jól.
    Rutinlépések, hú...hát ha van időm, akkor alapozótól kezdve spirálig minden van, ha nincs, akkor pirosító, tus, valami natúr szemhéjpúder, és kalap-kabát. :)

    ReplyDelete
  2. Köszönöm szépen! Nagy kedvencem ez a lánc ( Bijou Brigitte-es szerzemény volt és arany árában mérték, pedig nem az, de most az egyszer nem bántam meg, mert imádom).
    Nálam ez az alaplista: alapozó, korrektor, szemhéjfesték bázis (muszáj, olyan nyamvadt bezsírosodós a szemhéjam), egy kis bronzos-barnás szemhéjfesték, szemceruza (barna, fekete váltva), szempillaspirál, (krém)pirosító, púder és ajakbalzsam. Tyűűű, csoda, hogy ennyi mindent 15 perc alatt fel tudok pakolni az arcomra. :-) Viszont a tushoz nekem reggelente szinte sosincs idegrendszerem.
    Ha minden kötél szakad (értsd: elaludtam), akkor marad a korrektor, szempillaspirál, pirosító, ajakbalzsam négyes (utóbbi már csak a liftben kerül fel). :-)))

    ReplyDelete
  3. this is wonderful post Letti :)) I love your busy weekend makeup!! the orange lip color is gooorgeous on you!!

    ReplyDelete
  4. Oh, thank you very much! :-) After taking a look at these photos and reading the positive comments hee and there, I feel that I'm going to wear it a lot. :-))) BTW, I used the same lipstick here:
    http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/12/fotd-lila-koral-purple-coral.html

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe