FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-01-11

TEST - THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER

Gondolkodtam, gondolkodtam, miről is írjak ma Nektek és végül rátaláltam ezekre a képekre még tavaly szeptemberről és rájöttem: a Bahama Mama Bronzer lesz a mai post főszereplője.
I have been thinking and thinking what I should write about today and finally I found these pictures from last September and I have  decided: I'm gonna write today about my Bahama Mama Bronzer.

Méltatlanul hanyagoltam mostanában ezt a kis cukiságot, pedig kívül-belül remek kis darab. Azt hiszem, túlzás nélkül mondhatom: a legjobb bronzosító púderem...


It's kind of unfair that I haven't used this cutie that much recently although it's a very nice product inside and out. I think I can say without any exaggeration that this is the best bronzer that I own.

A termék maga egy keménypapírból készült dobozkában csücsül, aminek az elején egy édes Hawaii szépség ücsörög. Az egésznek van még  egy kicsúsztatós védődoboza is, amivel azért óvatosnak kell lenni, mert könnyen kicsusszanhat belőle a termék, ha nem vagyunk elég elővigyázatosak.

The product itself is sitting in a hard-paper box with a very cute Hawaiian beauty on the top. It also has a slide-out paper protector which you have to be careful with as the product can easily slip out of it if you don't hold it the right way.


A hátoldalon található a termékleírás és az összetevők listája.

On the back, you can find the description of the product and the list of ingredients.


Belül pedig ez található (púder bronzosító és egy tükör, ecset sajna nincs):

And inside, you can find this (a powder bronzer with a mirror, unfortunately there's no bursh):


Annyira azért nem nagy szívfájdalom az ecset hiánya, mert nem hiszem, hogy szépen lehetne felvinni egy miniatűr ecsettel.

It's not a huge problem that it does not have a brush because I think it's not a product that can be nicely applied with a mini brush.

És így néz ki a karomon természetes fényben (ó, azok a boldog szép szeptemberi napok azzal a sok napfénnyel és remek természetes fényviszonyokkal). Felül durván felvive, alatta eldolgozva.

This is how it looks like on my arm in natural light (oh those glory days of early September when there was plenty of sunshine and great natural light). It's roughly applied on the top and blended on the bottom.


Használat során kiderült, hogy számomra ez az ideális bronzosító: teljesen matt (szerencsére egy gramm csillám sincs benne), tökéletesen természetes középárnyalat, ami illik a bőrömhöz barnább és sápadtabb állapotában is, könnyű felvitel, remek eldolgozhatóság és megfelelő tartósság. Ajánlom-e? Naná! :-) Nemsokára egy sminkben is bemutatóm Nektek, ha szeretnétek!

As I had been using it, it turned out that it's the ideal bronzer for me: fully matte (there's not even a single glittery particle in it), perfect middle tone which fits my skin tone either it's a little bit more tanned or paler, easy to apply and blend, and lasts well. Would I recommend it? Deffinitely yeah! :-)
I would really like to show it to you as part of an FOTD if you would like me to!

4 comments:

  1. Kedves Livi! Én a Strawberrynet-ről rendeltem (a kiszállítás ingyenes):
    http://uk.strawberrynet.com/makeup/thebalm/bahama-mama-bronzer/104146/#DETAIL

    ReplyDelete
  2. szia! én is szeretnék ilyet, de a strawberrynet-en sajnos nem találtam ezt a fajtát! :( szerinted lehet majd még rendelni, vagy már nem? köszi előre is a választ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajnálom, hogy már nincs a strawberrynet-en (pár hete még láttam), viszont az e-bay-en van elég sok (sőt klassz kis szettek is), úgyhogy érdemes lenne ott szétnézned:
      http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=the%20balm%20bahama%20mama&_sop=15&_clu=2&_fcid=93&_localstpos=4026&_stpos=4026&gbr=1

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe