FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-13

MENYASSZONYI PRÓBASMINK 1.

Az egyik kedves barátosnémnak nyáron be fogják kötni a fejét és egy jól sikerült szilveszteri sminkelgetés után megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha én készíteném el a sminkjét a nagy napra. Természetesen igent mondtam erre a megtisztelő felkérésre. Most volt az első tesztsminkelésünk, gondoltam, beavatlak Titeket is.
Amint láthatjátok, előkészítettem "egy-két" sminkcuccot és izgatottan láttam neki a feladatnak. Ez a bronzos smink még csak az első verzió, a tavasz folyamán több színt és technikát is ki fogunk próbálni még (és ha tudom, azokat is meg fogom mutatni Nektek). Na jó, nem szövegelek tovább, inkább jöjjenek a képek...

 Amint láthatjátok,  Ria - mert ez a becses neve a szépséges menyasszonynak - meseszép kék szemében van egy kis aranybarna pöttyözés is. Ehhez próbáltam egy bronzos arany színt választani a szemhéjra. Mivel szerettem volna finom, nőies hatást elérni (és mert Ria tart a túl hangsúlyos sminktől) , ezért nincsenek erős kontúrok, helyette miden finoman eldolgozott (később, ha kicsit bátrabbak leszünk, lehet erőteljesebb dolgokat is kipróbálunk majd).



A pír egy nagyon finom kis babarózsaszín, ami rímel az ajkak árnyalatával.



 A legközelebbi próbasminknél szeretnék majd egy jobban kidolgozott árnyékolási technikát és egy jó adag lilát kipróbálni (mármint csak a szemeken).

Mit szóltok ehhez a sminkhez? Milyen színt passzintanátok még ehhez a mesés kék szempárhoz?

PS: Ha valamelyikőtök kíváncsi ennek a sminknek a terméklistájára, írja meg egy kommentben és elkészítem.

9 comments:

  1. .o de kis helyes menyasszony lesz! szep a smink nagyon. a fotozashoz lehet erosebb sminket kesziteni, utana meg legfokepp a smink tartossagara kell figyelni szerintem, ne csusszon el 1 ora alatt. (a sok tanc alatt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is próbálom Riát szoktatni a gondolathoz, hogy fotózás mellett kell az erősebb smink, de ezzel a sminkkel még ment aznap este tovább és nem akartam túlerőltetni, de tényleg kell majd egy erősebb kontúrozás és árnyékolás is. Most még csak próbálgatjuk, milyen irányba menjünk. :-)

      Delete
  2. .majd a menyasszonyi fotokra is kivancsi leszek :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép lett és helyes arca van :]
    A lilára kíváncsi leszek!

    ReplyDelete
  4. nagyon szép menyasszony lesz, az biztos.
    én is erősebb pirosítót ajánlok, meg persze kíváncsian várom a többi próbát is, nekem ez a bronzos vonal szimpi, gyönyörűen kiemeli a szeme színét.

    ReplyDelete
  5. Én világos rózsaszínt tudnék elképzelni, kicsit erősebben színezett szemöldökkel. :)

    ReplyDelete
  6. én kék szemhez lilát, türkizt, feketét és sok ezüstöt ajánlok, nekem legalábbis ezek mind jól beváltak :) egyébként pedig a smink gyönyörű

    ReplyDelete
  7. nagyon szép lesz,már most érzem..! :) szerintem tusvonallal nagyon jól ki lehetne emelni a szemét még emellé :) kíváncsian várom a folytatást :)

    ReplyDelete
  8. Jól állnak neki ezek a színek, biztosan nagyon szép lesz majd a nagy napon is:) Én kipróbálnám, hogy a fekete kontúrra nem megyek teljesen rá a bronzzal, hanem a kontúrt elfüstösítem és utána úgy viszem fel a bronzot, hogy a találkozásnál összemosódjanak. Utólag is meghúzhatod a feketét, úgy tuti nem mész rá a bronzzal, de egyébként ha fél a sötét színektől, akkor sötétbarnával is kipróbálhatod, és nem lesz olyan harsány :) De nem kell a feketétől sem félnie, szép nagy szeme van!

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe