FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-21

NEON LÁZ (CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK) :-)

Idén tavasszal (és gondolom majd  nyáron is) tombol a neon láz, ezért úgy döntöttem, összegyűjtök nektek egy csokor videót inspirálódás gyanánt. A nyitó és záró videók egy-egy ide vágó klip, s a kettő közé öt igazán merész vakítóan neonos look tutoriálja került.


Ti bevállalnátok bármelyiket? (Én azt hiszem nem, de ettől még nagyon tetszenek.) ... 


4 comments:

 1. A legelső képen brutálisan jó az összhatás, mármint, hogy barnabőrön mennyire jól tud mutatni a neon sárga *-*
  Én szerintem bevállalnám/be is fogom, bár addig ki kéne találni melyik szín illik a hiperfehér bőrömhöz..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem egy jó kis élénk lilát vagy zöldet kellene megpróbálnod. Egyébként az első, a harmadik és az utolsó tutoriálnál is elég világos a lányok bőre, mégis jól mutat rajtuk a smink... úgyhogy kalandra fel! Amikor meglesz a végeredménye a "neon kísérletnek" mindenképpen mutasd majd meg nekem is! :-)

   Delete
 2. Az. Egy. Fiú. ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, a 2. és a 4. videóban srácok vannak (legalábbis félig-meddig), ami egy kicsit pikánsabbá teszi az összeállítást, de szerintem ez semmit sem von le a sminkek értékéből. :-)))

   Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe