FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-23

KOMPAKT KALAND :-)

Ma a képen szereplőekhez hasonló klassz élénk színeket öltöttem magamra és ehhez egy nagyon egyszerű sminket pakoltam magamra, aminek az az érdekessége, hogy a szem-, orca és szájszínezés is egyazon kompakt termékkel történt.

Ez pedig egy szemhéjfesték-pirosító-szájfény kombó volt a Pixitől. Erről a termékről itt olvashattok részletesebben. Na de lássuk akkor a kész sminket és azt, mit hova és hogyan használtam... 


A szemhéjamon a felső tároló 4 színéből az egész mozgó szemhéjon a karamell árnyalatot használtam, míg a szemöldökcsontra a pezsgőszínű por került, a kettő közti átmenetet pedig a világos arany szín biztosította. A karamell színnel átfutottam az alsó szempillák tövén is. Ezen kívül csak szempillaspirált használtam (Maybelline Volum' Express One by One).Az orcámra (alapozás, korrektorozás és púderezés után) a kompakt középső fiókjából a por állagú, selyemfényű bronzosítóba hajló pirosító került (most nem volt sem Bahama Mama bronzosító, sem semmi más).

Végezetül a számra az alsó fakk bal oldali rózsaszínes-aranyos szájfénye került (ami kicsit sűrű az én ízlésemnek, de ezért tartósabb is, mint egy átlag szájfény). Ja és itt van még egy kép vakuval:


Hát ennyi, semmi fakszni, most az élettel teli színek a ruházatban domináltak. De most rájöttem, hogy utazáshoz tök jól lehet majd használni ezt a kis kompaktot. Nektek van kedvenc kompakt, többfunkciós terméketek vagy palettátok?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe