FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-15

ARCÁPOLÁSI RUTIN (1.) - REGGELI FELFRISSÜLÉS

Nemrég nagy örömmel újságoltam Nektek, hogy az áprilisi Glamourban megjelent pár sor tőlem az arcápolási rutinomról. Azóta többen jeleztétek, hogy kíváncsiak lennétek a részletekre, úgyhogy egyenként szépen be fogom mutatni Nektek, konkrétan mely termékeket is használom.

A legelső termék az a gyümölcssavas arcradír lesz, amivel reggelente szoktam felébreszteni a bőröm (legtöbbször tusolás közben). Ez egy baráti árfekvésű, de szerintem remek kis termék a Müller  CadeaVera (CV) Vital arcápoló családjából...
Ez a CadeaVera Vital Gyümölcssavas Bőrradírja. 75 ml finomság, ami úgy távolítja el az elhalt hámsejteket, hogy közben nem szárítja ki a bőrömet. Bár a csomagolás szerint ez a 35 év felettiek terméke, ám szerény véleményem szerint 20 felett bárki használhatja, aki fel szeretné frissíteni az arcbőrét.

A fehér lotion állagú radírba apró vörös golyócskák vannak rejtve, amik először mechanikai radírozó szemcsékként funkcionálnak, de dörzsölés hatására felolvadnak (gyanítom, ezekbe van rejtve a gyümölcssav).
 Emellett még egy kis ginseng-kivonat is kapott helyett a kencében, aminek öregedésgátló hatást tulajdonítanak, mivel serkenti a kollagénképződést, s sejtméregtelenítő hatással is rendelkezik (ha minden igaz). Ezen kívül (bár ezt nem reklámozzák), van még benne avokádó olaj, mely remek bőrhidratáló képességéről ismert. De itt még nem ér véget a hasznos összetevők sora, mert van itt még glycol sav, amit nádcukorből nyernek, s az egyik legismertebb alfahydroxisav (AHA), mely a bőrkép javításáért felelős. A szalicilsav pedig gyorsítja az epidermis hámlását, így a faggyúmirigyeket nem tömítik el az elhalt hámsejtek, így jó eséllyel kevesebb pattanás is képződik.
A csomagolás szerintem mutatósra sikeredett (nekem külön tetszik a dómszerű forma) és mivel az ár is nagyon nyerő (1000 Ft alatt van), így bátran ajánlom mindenkinek, aki egy hatékony, mégis kíméletes arcradírt keres.

Nektek melyik a kedvenc arcradírotok?

A következő bejegyzésemben az aktuális favorit tonikomat fogom megmutatni Nektek.

2 comments:

  1. Én a Nivea Beauty Bőrszépítő radírozó lemosóját szeretem nagyon, de sajnos beszűntették, így nézhetek új után.. Pedig olyan nehéz jó bőrradírt találni :/

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe