FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-30

FOTD - SMINK GRILLPARTIHOZ

Most nagyon oda vagyok az ilyen natúrba hajló sminkekért és az új Avon Cocoa Dreams négyes szemhéjpúder szettemért, úgyhogy tegnap előtt is - amikor az egyik legjobb barátnémhoz voltam duma- és grillpartira hivatalos - ezt vetettem be.

Több nagy felbontású (tuning mentes) képért katt a 'TOVÁBB OLVASOM / READ IN FULL' gombra! :-)
Ezeknél a képeknél már csak a keretet adtam hozzájuk, nincs rajtuk semmilyen más optikai javítás (még egy pici photoshop funkció sem, így a nagyított verzión sajna látszik az a fránya herpeszem is... de hát ez van). Remélem, így sem elütően másak. (Természetes fény a képek készültekor már sajna nem nagyon volt, így csak vakus kép készült.)



Ha bármelyik felhasznált termékre konkrétan kíváncsiak lennétek, írjátok meg kommentben és nagyon szívesen válaszolok.




3 comments:

  1. Nagyon tetszik a szád színe :O

    ReplyDelete
  2. a rúzs színe gyönyörű, én arra lennék kiváncsi :)

    ReplyDelete
  3. Na akkor elárulom a titkot. :-))) Ez az Essence Stay with Me tartós szájfény 'Trendsetter' (04) árnyalata egy vékony rétegben, kicsit beledolgozva az ajkakba. Szerintem ezek az Essence szájfények egyébként ennyi pénzért (teljes áron 650 Ft, de én ezt azt hiszem 300 Ft-ért vettem akciósan) hibátlan darabok (a többi árnyalat is).

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe