FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-22

HAJÁPOLÁSI ZSÁKMÁNY: TIGI, L'ORÉAL

Fura, hogy egy pár nappal ezelőttig én csak úgy gondoltam a www.iparfumeria.hu oldalára, mint parfümök lelőhelyére, soha eszembe sem jutott, hogy onnan más kozmetikai terméket is érdemes lenne rendelni.


Aztán a múltkor mikor a Bioderma Sensibio H2O és az Eveline micelláris folyadékának összehasonlító tesztjét írtam és áraknak néztem utána, a google feldobta az iparfümériát is és szétnéztem.... ami végül olyan jól sikerült, hogy nem is úsztam meg rendelés nélkül.

Ám most nem arcápolási termékekre esett a választásom, hanem 3 professzionális hajápolási termékre, melyeket alapesetben elég borsos áron mérnek. Pont ezért lepett meg az ebben a webáruházban talált eléggé kedvezőnek mondható árak.
Na de nevesítsük a szóban forgó három szépséget...
A legimpozánsabb méretű egy L'Oréal Professionnel Infinium Lumiere hajlakk 4-es, azaz extra erős változatban. Ez egy 500ml-es óriás, mely 1660 Ft-ba kerül. (Fura, hogy szombaton, mikor megrendeltem még 1690 Ft volt. No sebaj, ez még nem nagy differencia.)




A sminkkel.com oldalon a 3-as fokozatú változata 5-ből 5 csillagot zsebelt be, így nagyon bizakodó vagyok. S ha bizakodásom beigazolódik, akkor majd büszkén mondhatom, hogy igazi alkalmi vétel volt. Amit a termékleírás ígér: extra erős, rugalmas tartás ragacsos érzet nélkül, magas fény valamint párataszítás.

A másik két termék a TIGI arzenáljából származik. A TIGI termékeit már régóta szerettem volna kipróbálni, de a borsos ár mindig megálljt parancsolt kísérletezési vágyamnak. Most viszont elég kellemes árakkal találtam szembe magam.

Ez a kis pink baby a TIGI Rockaholic kollekciójának egyik tagja, mely a Born to Rock névre hallgat és megalkotói azért hívták életre, hogy rocksztáros lazasággal tudjuk megzabolázni töredezésre és gubancolódásra hajlamos tincseinket. 



A legviccesebb dolog ebben a termékcsaládban, hogy állítólag a piacra kerülésük előtt a termékeket egy éven át igazi rocksztárokon tesztelték. Jó duma, de hiszi a piszi.) :-) 
200ml-t 1790 Ft-ért mérnek. (Vagyis szombaton még 1760 Ft volt... én valami árfolyam ingadozást sejtek a dolog mögött.)



Utoljára, de nem utolsó sorban következzék ez a kis vörös démon, szintén a TIGI-től. Ez a Catwalk Sleek Mystique Straight Collection egyik tagja. Ezt a termékcsaládot kifejezetten azoknak fejlesztették ki, akik szögegyenes és tükörfényes hajra áhítoznak. (Ez nálam azért aktuális, mert mióta új fazont kapott a hajam, visszatért a mindennapjaimba a hajegyenesítés, és remélem, ez még szebbé teszi majd a végeredményt.)


Ez gyakorlatilag egy hővédő spray, melyet vagy  hajszárítás előtt a törölközőszáraz hajon lehet használni, vagy hajszárítás és hajvasalás között a száraz hajra lehet permetezni. Ez volt a legdrágább a három közül: 2350 Ft.


 Holnap el is kezdem nagy erőkkel a kipróbálásukat. :-)

Melyikről szeretnétek majd elsőnek tesztet olvasni?


U.I.: Ma este van az Eurovíziós Dalfesztivál, ha nézed (és nem Magyarországról), akkor SZAVAZZ A COMPACT DISCO-RA!!! :-)

PS: If you watch the Eurovision Song Contest tonight, VOTE FOR COMPACT DISCO (the Hungarian band)!!! 
THANK YOU VERY MUCH! :-) 
You can watch their music video bellow.






No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe