FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-04

TESZT: CATRICE REVOLTAIRE POWDER BLUSH

Tegnap nem bírtam magammal és megint beszereztem egy-két kozmetikai terméket, s bűnömet tovább tetéztem azzal, hogy a nagyvilág elé tártam a lajstromot. Egyikük volt a Catrice limitált kiadású Revoltaire pirosítója.


Ma persze már ez volt rajtam, és készítettem gyorsan nektek egy-két képet, hogy megleshessétek, hogy is néz ki a gyakorlatban...
Azt kell mondjam, nagyon jó kis darab ez. Szépen tartott egész nap (azért a fotók kedvéért most délután felfrissítettem egy kicsit). Nagyon természetes, rózsás szín, amit gyakorlatilag nem lehet túladagolni. Nem agyonpigmentált, így szerencsére szinte biztosan elkerülhető, hogy egy óvatlan pillanatban bohócot sminkeljünk magunkból, viszont szépen építhető és úgy olvad bele a bőrbe, hogy közben üde, kipihent hatást kölcsönöz orcánk almácskáinak.

 A második képre ha ránagyítotok, láthatjátok, hogy apró csillámok is vannak benne, de szerintem ez abszolút nem zavaró (nincs diszkógömb hatásuk, csak egy kis extra ragyogást kölcsönöznek a bőrnek).

És ilyen kint az erkélyen, természetes fényben:


Nos kedves hölgyeim, mit tetszenek szólni hozzá? :-)

13 comments:

  1. nagyon szép, finom színe van. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ugye? Szerintem ez egy olyan biztonságos szín, ami sok mindenkinek jól áll és nem nagyon lehet vele hibázni.

      Delete
  2. szia! :) Kaptál tőlem egy díjat ! Kérlek nézd meg :)
    http://sparkling-nails.blogspot.com/2012/05/dijakat-kaptam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülök neki! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! :-)

      Delete
  3. Nekem nem tetszik a termék a kompaktban, de rajtad valami mesés!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én elsőre úgy voltam vele, hogy "Színátmenetes pirosító? De jópofa! Megveszem!", úgyhogy ez egyértelműen hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás volt... aztán mikor az ecsetet végighúztam ma reggel rajta kicsit megijedtem, mert úgy tűnt, semmit nem vett fel az ecset és féltem, hogy az arcomon sem lesz szinte semmi, de lett! :-) Szóval szerintem nagyon jó társam lesz idén nyáron. :-)

      Delete
    2. Biztos vagyok benne, mivel nagyon jó a bőrödhöz és a hajszínedhez is és annyira üdének látszol benne. Teljes telitalálat. Imádom én is az ilyen serendipity-t.

      Delete
  4. Az arcodon sokkal szebb mint ahogy a termékfotón látszik és remekül áll, ami a legfontosabb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :-) Igen, fotón nem feltétlenül fűz az ember nagy reményeket ehhez a bugyirózsaszínbe hajló árnyalathoz... de ebben az esetben szerencsére mégis működik. :-)

      Delete
  5. Hú, ez nagyon tetszetős, olyan mintha nem is lenne rajtad semmi.. Mármint érted, olyan természetes üde hatás.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, picit olyan ez, mint a népmesében az okos lány: van is rajta ruha, meg nincs is. Pont ez tetszik nekem is benne. :-) Mondjuk szerintem ennél sötétebb bőrön például már nem igazán érvényesülne.

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe