FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-08-29

BOCSÁNATOS BŰN :-)

"Bocsáss meg Atyám, mert vétkeztem..." - nos, ezek a szavak most az enyémek is lehetnének, mert hosszas fogadkozás ellenére, hogy "na most aztán már tényleg szépítkezési termék vásár stop van" és "egy darabig egy megveszekedett sminkterméket sem fogok leemelni a boltok polcáról" ma mégis sikerült belefutnom egy kihagyhatatlan, gyönyörűséges rúzsba, aki addig duruzsolt a fülembe, hogy végül mégis a bevásárlókosaramban landolt.

Ha már így alakult, megmutatom Nektek - sűrű bűnbánat gyakorlása közepette. :-) Ez a Catrice Ultimate Lipcolour 060-as 'Oh Juicy' névre keresztelt bitang jó neon narancs árnyalata...

Ez a rúzs telitalálat: csordultig pigmentált vibráló szín, ami hipp-hopp egyenletesen felsimul az ember ajkára, hogy aztán a helyén is maradjon meglepően sokáig. De minek is szaporítom a szót, jöjjenek a képek!


Mindjárt azt is láthatjátok, hogy szép, enyhén vizes hatású finise van (de szerencsére egy kumma csillám sincs benne), és miközben viseltem abszolút nem szárított és nagyon egyenletesen kopik (inkább nagyon lassan halványul).


Napnyugta utáni programokhoz biztos teljes pompájában fogom viselni, s az unalmas hétköznapokat is fel fogom dobni egy kicsit visszafogottabb formában: egy papírzsepire csókot nyomva kicsit tompítani fogom a színét és átkenem egy kis ajakápolóval. (Kipróbáltam, és így is gyönyörű életteli színt kölcsönöz az ajkaimnak, de csak annyira, ami napközben is abszolút vállalható.)
 

Mit szóltok hozzá? Nektek volt már ilyen szerelmetes rúzsotok? :-)

Íme még egy pár link, ahol megnézhetitek ezt a rúzst, hogy mutat néhány bloggerina társamon:

- Magdinál: http://www.beautyjunkie.hu/2012/04/napi-smink-teszt-oh-juicy.html

- Vivinél: http://baywatchgirlschoice.blogspot.hu/2012/04/catrice-ultimate-lipcolour-oh-juicy-egy.html

- Andinál (aki itt  a Cosmo Beauty Blogjának szerzőjeként mutatja meg ezt a rúzst, de egyébként övé az egyik legjobb magyar beauty blog is a Púderfelhő): http://beauty.blog.cosmopolitan.hu/2012/05/

P.S.: Hát ezen a legutolsó képen pont úgy nézek ki, mint aki nyakig merült a bűnbánatban... :-D


2 comments:

  1. Jól áll...tetszik ez a szín :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy neked is bejön, Zsófi! :-))) Neked van most kedvenc rúzsod/ szájfényed?

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe