FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-10-14

A PORONDON: AVON TRUE COLOUR NÉGYES SZEMHÉJPÚDER (ATTRACTION)

Azt hiszem, mondhatjuk, hogy nagy rajongója vagyok az Avon True Colour négyes szemhéjpúdereinek, mert van már itthon belőle négyféle (a legutóbbit a nyáron szereztem be, és ITT olvashattok róla) és nemrég megérkezett az ötödik is. Pont ilyen őszi színekre vágytam!


Gondoltam, mutatok néhány képet a kicsikéről. :-) ...
A csomagolás a szokásos, de mivel az előzőekről nem készítettem ilyen képeket, most pótlom a hiányosságot. Ilyen a hátulja:


És az élén már látható a neve is: Attraction (azaz 'vonzalom'), ami találó, tekintve, hogy tényleg eléggé vonzódok a benne rejtőző színekhez.


A műanyag dobozka a szokásos: fekete, fényes (ujjlenyomat és szöszgyűjtő), letisztult és számomra befotózhatatlan tükröződés nélkül:


Alján egy kis matrica az oda illő információkkal:


 Íme tehát az új négyes: 


Egy gyöngyházfényű törtfehér, egy enyhén zöldes sárszínű barna, egy narancsos arany és egy mikrocsillámos éjkék.


Itt vannak szépen sorban:




A kékről két képet is betettem, hátha így jobban látszik, milyen kis trükkös szín ez (szerintem a legszebb a négy közül):





Az előző négyesnél írtam, hogy ott első nekifutásra aggódtam a színek intenzitása miatt. Itt szerencsére nem kellett: jól pigmentált, kombinálható színekről van szó, melyek megfelelően építhetőek, satírozhatóak és szemhéjfesték alappal (amit én mindig használok) nagyon tartósak is (konkrétan reggeltől estig a helyükön maradnak, miközben a színintenzitás is csak egy leheletnyit csökken). Nemsokára mutatok majd sminket is vele. 

Nektek megvan valamelyik négyes? Tapasztalatok?

7 comments:

  1. Gyönyörűek a színek, eddig lebeszéltem magam róla, de lehet, hogy most felkerül a listámra...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is úgy érzem, hogy ezeket a színeket nagyon jól ki tudom majd használni (és valamiért ezek nekem - a legvilágosabbat leszámítva - olyan igazi őszi színek). :-)

      Delete
  2. Én mostanában kezdek vágyni valami színesebb palettára. A Sleek Oh so-val plusz amim még volt itthon már van mindenféle föld és természetes színem a visszafogott, natúr sminkekhez, de ahogy egyre jobban belejövök a sminkelésbe, úgy érzem hiányát kékeknek, pinkeknek és a többi. :)
    Az Avonos katalógusban is a színesebb darabok jönnek be, van egy,ahol van egy gyönyörű zöldes sárga árnyalat, az a legszebb. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verám, ha beruházol egy ilyenbe, többet nem is nagyon lesz élénk színű festékekre szükséged. :-)
      http://www.makeuplaza.com/hu/products/39/69/88-original-paletta-szaraz-nedves-matt-szaten-szinek-a-coastal-scents-vilaghiru-palettaja

      Delete
    2. Néztem már én is, de jáááj, ilyet nem engedhetek meg most magamnak... annyira nem létszükség a dolog, szóval még bírom, csak van ez a "dejóvolna" érzés sminkelésnél. :)

      Delete
  3. nagyon szép! :) én is szemeztem vele, de végül nem rendeltem meg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is hezitáltam, de végül nem bántam meg. :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe