FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-10-28

A PORONDON: PIXIBOX

Ennek a bejegyzésnek a megírására két napja készülök, és eddig mindig közbejött valami, de most végre sikerül összehoznom. Szóval ez a cuki kis doboz, amit itt láttok, hiánypótló jelleggel született.


 Más országokban már bevett szokás, hogy vannak olyan kis megrendelhető szépségcsomagok (http://www.glossybox.com/ , http://joliebox.co.uk/ , http://www.latestinbeauty.com/ ) melyek luxus kozmetikai termékek mintáit vagy minitermékeit tartalmazzák (sokszor zsákbamacskás rendszerben, tehát csak akkor tudod meg, mi lapul a dobozkádban, mikor kézhez kapod).
Nálunk az első ilyen jellegű kezdeményezést a Douglas Beauty Box jelentette, mely azonban csak a törzsvásárlói kártyával rendelkezők számára elérhető (gondolom, sokan vagyunk - beleértve magamat is - akik nem rendelkezünk ilyennel).



Viszont pár hete útjára indult egy új kezdeményezés, mely a PIXIBOX nevet kapta, s mely esetében Magyarországon is mindenki számára lehetővé válik , hogy belekóstolhasson a luxustermékek világába. Első körben 100 termékminta csomag várt gazdára úgy, hogy a termékek kilétét a kézbesítésig homály fedte. Nekem kedvem szottyant kipróbálni, így regisztráltam az oldalukon (http://pixibox.hu/ ) és utánvéttel megrendeltem a kis doboz 3990 Ft-ért (ebben az árban benne foglaltatik a futárszolgálat költsége is). Azért eléggé izgultam, mi sül ki ebből a zsákbamacska csomagocskából...

Az már biztató volt, hogy a rendelés és kézbesítés folyamata alatt a PIXIBOX csapata nagyon korrekt és informatív volt. A facebook oldalukon folyamatos tájékoztatást kaptam, mikor kezdik el a dobozok kézbesítését (ez attól függött, mikor rendelik meg mind a 100 dobozt, ami kb. 2 hét alatt történt meg, ezután gyorsan összesítették a rendeléseket és útjukra is indították a csomagokat).


A futárszolgálat csillagos ötöst érdemel, mert pontosan tájékoztattak sms-ben és e-mailben is a kézbesítés időpontjáról, sőt még telefonon is felhívtak pár perccel az átadás előtt. (Nagyon örültem neki, hogy a nem túl alacsony árért cserébe valóban minőségi szolgáltatást kaptam). Amikor kézbe fogtam ezt a szépséges kis dizájndobozt, alig vártam, hogy végre kiderüljön, mit rejt. Mutatom is!


Volt egy kis köszöntő levélke a PIXIBOX csapatától...



... aminek a hátoldalán találtam meg a dobozban szereplő luxusminták pontos leírását. Ezt itt Ti is elolvashatjátok (ha megnyitjátok a képet új lapon, jól ki tudjátok nagyítani).



Volt két 10%-os kedvezményre jogosító kupon...


...az egyik az Estée Lauder Sumptuous szempillaspiráljának, míg a másik a Clinique Moisture Surge Intense arckrémének megvásárlásakor váltható be.


Volt 3 laminált illatkártya a dobozban lapuló illattermékek (két D&G illatminta és egy mini HUGO BOSS parfümös testápoló) részletes ismertetőivel, amik szerintem nagyon informatívak, s egyben mutatósak is.


Mindezen papírok alatt rejtőztek, matt fekete csomagolópapírba takarózva, a kis aranyosak. Mivel a feljebb szereplő termékismertetőn el tudjátok olvasni, pontosan mik is ezek, ezért ezt nem írnám le újra, de később a próbálgatások után fogok írni majd részletesen a termékekről szerzett tapasztalataimról.



Összességében úgy gondolom, nem a legolcsóbb mulatság ez, de a pénzünkért cserébe kiváló szolgáltatást kapunk és a lehetőséget, hogy belekóstoljunk a luxus kozmetikai termékek világába. Mindeninek magának kell tehát eldöntenie, érez-e olyan szenvedélyes vonzódást az ilyen kis drágaságok iránt, hogy ennyit áldozzon rájuk. Töredelmesen bevallom, én igen, így nem bántam meg, hogy megrendeltem ezt a kis kincsesládát.

Közületek van, aki szintén PIXIBOX tulajdonos? Vélemények?
Ha még nem rendeltetek ilyesmit, a jövőben kipróbálnátok?

P.S.: Bocs a gyengébb minőségű képekért, de kölcsöngéppel dolgozok (az enyém szervizben van) és még nem nagyon tapasztaltam ki a beugró gépecske csínját-bínját.



9 comments:

  1. Totál nem én vagyok a célközönsége az ilyen megmozdulásoknak, még ha lakkos lenne, háh, akkor talán. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teljesen megértelek... hátha lesz egyszer egy Nailbox is. :-)

      Delete
  2. Hàt ez kissé dràga Muri különféle ,,mintàkért,,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Egyetértek, nem olcsó mulatság. Sajnos emiatt nem is szándékozok havi szinten ilyet játszani (pedig jó belekóstolgatni a luxustermékekbe, még ha ilyen kicsiben is), de abban reménykedek, lejjebb tornázzák majd az árat és akkor néha belefér (főleg egy olyan szépségápolási termék rajongónak, mint jómagam). :-)

      Delete
  3. Én korrektnek találtam őket. Ugyanígy értesítettek SMS-ben és e-mailben is. Őszintén szólva én rosszabbra számítottam. Nem mondom, hogy olcsó, de ha megnézzük és kiszámoljuk a méret és eredeti ár alapján, mégiscsak megéri. Persze zsákbamacska, de én annyira vártam már egy ilyet, hogy én sem bántam meg. Ha működni fog, biztos rendelek majd még! Nem mondom, hogy mindig, de néha jólesik. Pl. egy karácsonyi kiadásra beruháznék az tuti!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teljesen egyetértek Veled, Csipkelány! :-)

      Delete
  4. Kedvez
    mény

    helyesen:
    Kedvez-
    mény

    Muhhahahh... :-)

    ReplyDelete
  5. Én is megrendeltem, és végülis azt mondom, néha belefér egy ilyen. Szerintem a Douglas Beauty Box sem jobb semmivel, bár be kell valljam nem tudom az mennyibe kerül mert nem vettem meg. Igaz abban volt még anno egy teljes kiszerelésű termék, azt hiszem egy szörnyű színű körömlakk, szóval ott sem éppen egy nagy Clinique krémet tettek bele nyilván.
    Magáról a termékekről pedig, annyira örülök, hogy kipróbálhattam ilyen piciben, mert csalódás volt szinte mindegyik. Így "csak" 4000-em bánta. Szerintem a Clinique krém semmivel nem jobb egy drogériás krémnél, és a szempillaspirál is elég genyge, ahhoz képest mennyibe kerülnek. Lehet, hogy a drága termékek és népszerű nevek hallatán már egy ódát hallottam és dicsfényben csillogtak mikor megláttam a neten vagy a polcokon őket, de így hozzájutva nekem óriási csalódás. A krémmintákat még nem használtam el, de ha be is válik az azért drága mulatság nekem, hogy megvegyem. De belekóstolni persze jó. Szerintem jó a kezdeményezés, én örültem annak ami benne volt, az már az én dolgom, hogy a termékek nem váltak be.

    N.

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe