FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-11-03

A PORONDON: CATRICE MONO SZEMHÉJPOR (280 HEIDI PLUM)

Ez a nagyon őszi szín szintén a nagy ősz eleji Rossmannos leárazások folyamán került hozzám. Nagyon megörültem neki, mert már rég vártam egy szép matt padlizsán lila (vagy szilvakék?) szemhéjporra. 

Nos,ez nem más, mint a Catrice Absolute Eye Colour mono szemhéjpúderei közül a 280-as számú Heidi Plum árnyalat. (Imádom ezeket a vicces neveket, amiket a Catrice kreatív emberkéi aggatnak a termékeikre.) 



Ez egy kiváló kontúrszín, ami mértéktartóan, minden csilli-villi nélkül emeli ki a szem árnyalatát,  s sokkal lágyabban keretezi a tekintetet, mint egy fekete vagy szürke árnyalat. Füstös szemekhez pedig egyenesen remek. Mutatom is, milyen a csomagolásából kikerülve...



Látszik, hogy itt aztán nincs semmi hivalkodás, csak egy szerény, teljesen matt szín, amit azonban nem szabad alábecsülni.

A pőre kézfejen egy húzás után még nem nagyon biztató, de két húzás után már sokkal jobb a helyzet.



A teljes színmélységet szemhéjfesték bázisra vagy nedves ecsettel való felvitellel lehet elérni. Mindenképpen meg fogom mutatni Nektek sminkben is.

Egyébként utánanéztem egy kicsit és állítólag ez a Heidi Plum a szín 1. verziója, amit  később egy teljesen más lila árnyalatra cseréltek le. Ezen a német blogon, megleshetitek Ti is... totál más!


Nektek bejönnek az ilyen visszafogottabb, matt árnyalatok? 
Van kedvenc őszi szemhéjfestéketek?

10 comments:

  1. Szerintem nagyon jó szín, és tényleg kifejezetten jó benne, hogy matt. Nekem van egy hasonló Bourjois lila szemhéjpúderem, de azt telerakták csillámmal, és olyan WOW-effektust kelt, ennek ellenére imádom, csak az a baj, hogy évente kb. két alkalom van amikor viselni is tudom. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ... és a neve ennek a Catrice-nek nagyon cuki, én is nagyon bírom, ha valamilyen árnyalatnak van egy jópofa neve is, nemcsak száma. :)

      Delete
    2. Meglestem a blogodon a kicsikédet, én a helyedben több alkalmat próbálnék találni, hogy felfessem magamra, mert szemet gyönyörködtető.
      Egyébként teljesen egyetértek veled, hogy egy jópofa név aranyat ér. :-)

      Delete
  2. Én össze-vissza kerestem ezt a színt!! (Tudtam, hogy kikerül és hogy másmilyen lesz az új.) Imádom (imádnám, ha lenne) ezt a színt, de nem találtam már sehol! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha fellelnék véletlenül egyet még valahol neked, elküldöm. :-)

      Delete
    2. Csodálatos lenne! Köszönöm! :)

      Delete
  3. Csodaszép ez a szín, kifejezetten tetszik benne, hogy matt, kíváncsian várom a vele készült sminket is. A neve pedig tényleg ötletes, mit ki nem találnak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokan úgy vannak vele, hogy a látványosabb, fényesebb árnyalatokat preferálják (sokáig magam is közéjük tartoztam). Viszont a matt festékek szinte észrevétlenül tudnak szépíteni és ezért a hétköznapokban elengedhetetlenek.

      Delete
  4. wáá. de nagyon ütős színe van *.*

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe