FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-09-28

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA :-)


Tegnap újfent betértem a Rossmannba és egy pazarul feltöltött Catrice állvány várt. Egyből úgy éreztem magam, mint a kisgyerek a cukorkaboltban és nem bírtam megállni, hogy az új termékek közül magamé ne tegyek néhányat. Egy hosszan tartó krémes szemhéjfestékre, egy limitált kiadású mono szemhéjpúderre és egy szintén limitált kiadású körömlakkra csaptam le és a következő bejegyzéseimben mindet meg fogom mutatni nektek. Kezdjünk ma a tartós szemhéjfesték krémmel...



A Made to Stay krémes szemhéjfesték a 060-as Jennifer's Goldrush fantázianévre hallgat. A csomagolás egyszerű és letisztult, kis üvegtégelyben csücsül a krémecske.



Így néz ki az üvegcsében. Igazából itt még egy magas fényű, világos metál-arany színnek tűnik, de felkenve már egészen más arcát mutatja.



Itt láthatjátok kültéri képeken, a kézfejemen, felül eldolgozva, alul egy vonással felkenve. Ezen a képen jól látszik már, hogy bár aranyos fényben játszik a festék, de az alapszíne egy pazar olajzöldes árnyalat.


A következő két kép már beltéren készült: az első vaku nélkül, a második pedig vakuval.



Gyönyörű a szín intenzitása és fényjátéka. Ma reggel már ezzel a szememen mentem dolgozni, úgyhogy arról is tudok nyilatkozni, hogy vált be élesben. Jelentem: az első próba tökéletesre sikeredett. Reggel 7-kor kentem fel és simán kibírta a munkahelyi rohangászást. K.b. 7 órányi hordás után kezdett el minimálisan  a szemránc vonalában halványodni, de a szemhéjon még ekkor is eredeti pompájában trónolt a szín. Délután 4 körül értem haza, akkor csekkoltam a tükörben és elégedetten konstatáltam, hogy a szemeim még mindig igen mutatósak  (még a férjemtől is bezsebeltem egy dicséretet, ami a hab volt a tortán).

Ez a fene nagy elégedettség egy szemhéjfestékkel kapcsolatban esetemben azért nagy szó, mert ahogy a bőröm is zsíros, sajnos napközben a szemhéjam is könnyen bezsírosodik és ha nem alapozom alá körültekintően a szemhéjfestékeket, sokszor elhalványodnak és begyűlnek a szemráncba (amit utálok, mert napközben nincs időm és kedvem sem a sminkem igazgatásával bajlódni). Reggelente viszont sokszor nincs időm az alapozással való bíbelődésre, így a Catrice-nak ez a szemhéjfestéke sok időt fog spórolni nekem. Ha lesz időm a hétvégén, készítek majd egy sminket is nektek az új kincsemmel és megmutatom 1-2 fotón.

Egyetlen dologba tudnék csak belekötni: a tégely szája viszonylag kicsikére sikeredett. Tervezhették volna kicsit szélesebbre, hogy kényelmesebben tudjak belenyúlkálni, ha nem ecsettel, hanem ujjal akarom felvinni a festéket.

(Az Essence hasonló tartós szemhéjfestéke egyébként ennyire nem bírta jól a hétköznapokban a strapát - jobban fakult a színe, hajlamosabb volt megülni a szemhéjráncban. Ezekről az "ikertesó szemhéjfestékekről" egyébként itt olvashattok bővebben: http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/09/beujitottam.html  )

A következő napokban írok majd a többi újdonságról is, mert azok is remekek.
Nálatok van új őszi szerelem? :-)

2 comments:

  1. Fantasztikus post! Nagyon jól írsz, úgyhogy szerintem erre több hangsúlyt fektess. A többi érdekességeket, újdonságokat bemutató írásaidat, videók linkjeit pedig én külön fül alá tenném, hogy elkülönüljenek. Csak így tovább! :)

    ReplyDelete
  2. Kedves "Névtelen"!
    Feldobtad az estém a megjegyzéseddel, köszönöm szépen! :-) Örülök, hogy tetszik, amiről és ahogy írok. Az elismerő szavak lendületet adnak majd sok-sok új bejegyzés írásához.
    Esetleg, ha van konkrétan olyan dolog, amiről szívesen olvasnál majd a blogomon, írd meg és megteszem, ami tőlem telik.
    Köszönöm a "füles" tanácsot, én is gondoltam már rá, csak sajna még nem jöttem rá, technikailag ezt hogy lehet kivitelezni itt a blogspoton (na ebből látszik mekkora zöldfülű bloggerina vagyok én még). :-) Sebaj, rajta leszek a probléma megoldásán!
    További szép estét Neked!

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe