FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-02

RIPSZ-ROPSZ NAPPALI ÉS ESTI SMINK

Két korábbi postomban bemutattam nektek 2 új Catrice szemhéjfestéket.


Itt találhatjátok ezekről a bejegyzéseket:
http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/09/szerelem-elso-latasra.html

http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/09/szerelem-elso-latasra-part-2.html


És megígértem, hogy a hétvégén készítek majd fotókat is az ezekkel készült sminkekről. Jelentem: nem volt egyszerű feladat, mert tiszta lótás-futás volt a tegnapi nap, de azért kutyafuttában a küldetést teljesítettem. Bár kisebb technikai malőrökkel akadtam szemben, a feladatot mégis hősiesen véghez vittem (kétszer is). Íme az eredmény képekben...



Már  vagy félóra késésben voltunk a szokásos szombati családi ebédről, amikor elkezdtem sminkelni, úgyhogy összesen cirka 10 percem volt, hogy magamra dobjam a festéket és le is fotózzam (férjuram türelmetlenségétől kísérve). Az első képnél egyből be is villant a vaku (pedig a szabadtéri fotóknál általában nem szándékozok vakut használni, csak most véletlenül bekapcsolva maradt) és ez lett az eredmény:



Aztán gyorsan kikapcsoltam, de utána sem volt valami jó formában szegény fényképező, úgyhogy csak bénáztam össze-vissza. Ezt sikerült az erkélyen erőlködve 2 perc alatt összehozni:



"Nem baj, majd a kocsiban az anyósülésen behozom magam" - gondoltam. S végül dacolva a piros lámpánál rostokoló sofőrök értetlenkedő pillantásaival sikerült még 1-2 értékelhetőbb képet összehoznom:




Ezek a termékek voltak rajtam:

Arc:
Vichy Dermablend alapozó (35)
Rimmel Stay Matte kőpúder (003 - Peach Glow)
Astor Perfect Blush (007 - Perfect Toffee) - szerintem ezt már nem lehet kapni

Szemek:
Essence Mono Eyeshadow (41 - ... spotted!)
Max Factor Kohl Pencil (090 - Natural Glaze)
Rimmel The Max Volume Flash Mascara (003 - Ultra Black)

Száj:
L'Oréal Glam Shine Natural Glow (411 - Magnetic Bronze Glow)

Este pedig egy kedves barátunk szülinapi vacsorájára voltunk hivatalosak, és úgy döntöttem, erre a neves alkalomra a délelőtti sminkem esti, kissé drámaibb változatát fogom elkészíteni. Mivel ez a smink este 7 után készült (és kint már sötét volt), így erről már csak vakus képeket tudtam csinálni (és sajna megint csak kutyafuttában - ez az örökös késés...). 





Szóval a délelőtti sminkemhez képest csupán annyi változás történt, hogy bőkezűbben bántam a szemhéjfestékkel és a szempillaspirállal (ez utóbbi kicsit az idén ősszel divatos "doll look"-ra hajaz) és mivel a szemek hangsúlyos, kissé füstös hatásúak lettek, ezért a számra már csak egy világos, magas fényű szájfényt kentem fel. A használt termékek listája a délelőtti sminkkel megegyező, leszámítva a szájfényt, ami most a Maybelline Water Shine Lipgloss 06-os Precious Lilac árnyalata lett.

Sajnos - ahogy már említettem - idővel most is nagyon rosszul álltam, így összesen 3 kép született, ebből az utolsó a ház előtt a telefonommal készült, míg a taxira vártunk. (Az agresszív vakutól a szemem alatt a korrektor kissé világosabbnak látszik, mint amilyen élőben volt, no de sebaj.) Íme:


Ahogy megérkeztünk a vacsora színhelyére, egyből bókot kaptam az ünnepelt házigazdától a fizimiskámat illetően (amiért utólag is köszönet) és nagyon jól éreztem magam ebben a sminkben egész este, ami szerencsére még a hajnal 3 körüli hazaérkezésünkkor is úgy festett mint elinduláskor (tehát a Catrice tartós krém szemhéjfestéke nálam megint ötösre vizsgázott).

Azért a sok sietséggel járó bénázás ellenére remélem hasznos volt ez a postom annyiban, hogy láthatjátok, hogyan lehet ugyanazokkal a termékekkel egy nappali és egy esti sminket elkészíteni.

2 comments:

  1. Úúúú nagyon tetszik a szemhéjpúder!

    ReplyDelete
  2. Nekem is! :-))) Ezt most az aktuális őszi favoritom (és a legjobb benne, hogy remekül bírja a hétköznapi strapát).

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe