FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-12-27

FOTD - ÉVFORDULÓS SMINK / ANNIVERSARY LOOK

Nemrég ünnepeltük a kedvesemmel, hogy immáron 10 éve "gyűrjük egymást", ennek örömére - mint minden évben - elmentük vacsorázni és mozizni egy jót. Mindehhez ezt a sminket pakoltam magamra. Több képért katt a folytatásra!
 A few days ago I and my hubby celebrated our 10th anniversary, so we decided eat out and watch a good movie - like we do in every year. For this occassion, I wore this make-up. For more pics continue reading!





És itt van még pár kép az este végéről, mikor hazaértünk. / And here are some pictures taken at the end of the day when we arrived home.



8 comments:

  1. gratulálok nektek a 10 évhez! :) nagyon szép voltál :)

    ReplyDelete
  2. drága Letti! Sok boldogságot! Még legalább 4* ennyit :)
    Jól áll a vastag tusvonal :)

    ReplyDelete
  3. Köszönjük szépen! :-) Életem párja is elégedett volt a vastag tusvonallal (kár, hogy a rohanós hétkönap reggeleken nincs időm ilyesmivel bíbelődni... pedig nekem is tetszik). :-)

    ReplyDelete
  4. úúú de jó nektek 10 év:) Egyébként alapbol szép arcod van szerintem smink nélkül is megállod a helyed:) DEee a smink is jót lett:)Nézz be hozzám is ha van kedved: bbliveyrlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Tényleg tök jó volt ez a 10 év! ;-) Örülök neki Barbi, hogy úgy látod, smink nélkül sem lenne velem nagy gubanc, de egyébként az a rút igazság, hogy így 30 felett már elkél egy kis optikai tuning. Negnéztem a blogod, nagyon klassz (és tényleg nagyon szépek az új fényképezőgéppel lőtt fotók). Csak így tovább! :-)

    ReplyDelete
  6. szia
    nemtudom mennyi idős lehetsz, de elég fiatalnak tűnsz.
    szeretnénk gratulálni a 10évhez, mert manapság elég ritka hogy valaki ennyi ideig boldog a párjával :)
    sok boldogságot nektek, és még sok-sok ilyen évfordulót :)

    ReplyDelete
  7. Kedves Galatea! Köszönjük szépen a jókívánságokat, tényleg ritka szerencsések vagyunk, hogy így megtaláltuk egymást, mint zsák a foltját. :-) Azért pedig külön köszi, hogy elég fiatalnak tűnök, mert annyira azért sajna már nem vagyok az (bár ez nyilván viszonyítás kérdése). Elárulom a titkos számot: 30. :-) Boldog Új Évet Neked! :-)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe