FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-30

SZERELMETES SZERZEMÉNYEK

Ma megmutatok Nektek két szépséget, akiknek külön-külön is imádom a színüket, együtt meg, ha lehet még inkább. S közülük az egyik egy olyan darab, mellyel már nagyon régóta szemeztem, de csak most tettem magamévá. :-)

Időrendben az első ez a szépséges NYC körömlakk. Nagyon oda vagyok idén az élénk narancs és pink árnyalatokért, úgyhogy amikor megláttam ezt a gyönyörű, vibráló élénk narancs árnyalatot és az árát (450 Ft), egyből tudtam, hogy neki haza kell jönnie velem...
Az első gondolatom az volt, hogy milyen csodásan mutatna ez a lakk a lábamon, de annyira tetszik, hogy lehet végül a kezemen is ott fog csücsülni... és akkor meg is fogom mutatni nektek. :-) Ha minden igaz, akár hét napig is tarthat... na majd meglátjuk.






A másik gyönyörűség ez a lánc a C&A-ból. Ebben az esetben egy viszonylag hosszú ideje tartó flörtről beszélhetünk, mivel már kb. márciusban megakadt a szemem rajta, de az ára (3000 Ft) visszatartott. Aztán időről időre  összetalálkoztunk és vártam, hátha egyszer kifogok egy akciót, de sosem sikerült. Több hét után ma újra a C&A-ban jártam és a kicsike kitartóan ott csücsült a többi bizsu mellett (már ő volt az utolsó ebből a fajtából) és úgy éreztem, ha már több héten át kitartóan várt rám, most már csak hazaviszem (teljes áron).



Azt kell mondjam, nem bántam meg, mert mióta hazaérkezett velem, csodálom a színek és textúrák kavalkádját, hiszen vannak itt fényes és matt, narancs, púderrózsaszín, barna, arany és bogyószínű gyöngyök is többféle méretben. Pont úgy eklektikus, s egyben harmonikus ez a kis drágaság, ahogy azt én szeretem. :-)  
(A sok képből látszik, hogy fotózni is imádtam.)




 Úgy érzem, ma nagy nyári kedvencekre leltem. Nektek vannak hasonló nyári kedvenceitek (esetleg olyan, akivel sokáig szemeztetek, mielőtt beszereztétek volna)?

4 comments:

  1. ez a lakkkk, csodaszéép :)

    ReplyDelete
  2. Én is megvettem ezt a lakkot, és nagyon szeretem. Gyönyörű színe van,és tartós is. Vágyom valami új színre, de nem akarok halmozni:)Szép a nyaklánc is!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akkor hasonló lehet az ízlésünk lakkok és kiegészítők terén is. :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe