FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-06-06

TESZT : KALLOS GOGO TUSFÜRDŐK

A múltkor betévedtem egy Profiba és megakadt a szemem ezen a két Kallos tusfürdőn.


Tetszetősnek találtam a dizájnt és az árat is (250 Ft), így hazahoztam őket magammal. Már lassan a végén járok mindkét flakonnak, így leírom a tapasztalataimat...
A sárga a frissítő, a pinkes pedig a kényeztető verzió. Mindkettő áttetsző, sűrű gél állagú. A problémám csak az, hogy baromi csúszós (ami így elég hülyén hangzik, mert a tusfürdők amúgy sem tapadnak), de ezeknél nagyon kell bűvészkedni, ha nem akarja azt az ember, hogy a tenyerébe nyomott kupac egyből a kádra/ zuhanyfülke padlójára landoljon. (Ellentétben például egy jó kis Dove vagy Palmolive tusfürdővel.) Én nem nagyon díjazom álmos reggeleimen ha ilyesmivel kell bűvészkednem.



Illat tekintetében a rózsaszín kényeztetőnek elég enyhe, mondhatni jellegtelen szintetikus gyümölcs illata van a sárgának viszont nagyon klassz, frissítő, erősen citrusos illata van (mint egy citrom-lime-narancs  koktél), amit én ebben a melegedő nyári időben kifejezetten üdítőnek találtam (bár zuhanyzás után a bőrömön nem volt valami tartós, de magát a zuhanyzást pezsdítő élménnyé tette).

Ápolás tekintetében semmi különös, nem szárítanak, de nem is hidratálnak látványosan (elkél egy jó kis testápoló utánuk).

Összességében úgy gondolom, ennyi pénzért az ember ne várjon csodát, mindenesetre ha gyorsan egy pénztárcakímélő megoldásra van szükségetek tusfürdők terén, én a sárga verziót (a remek frissítő illata okán) ajánlom kipróbálásra.

Ti próbáltatok már Gogo termékeket a Kallostól?




4 comments:

  1. Olcsó húsnak híg a leve. Én próbáltam, de mind a kettő egy nagy rakás sz**
    Nem szeretnék több ilyet használni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most mindenki láthatja, milyen kíméletlen kritikai érzék lakozik életem párjában. :-D
      Esetleg lehetnél vendégtesztelő egy-két bejegyzés erejéig majd a blogon. ;-)
      Ha már itt tartunk, te melyik tusfürdőt ajánlanád? :-)))

      Delete
  2. Válogass:
    http://www.apetogentleman.com/top-10/top-10-shower-gels-for-men/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én a bulldogosra szavazok. :-) Jó lenne valami uniszex és nálunk is kapható, elvégre én csak nem vagyok gentleman. :-)
      Szerintem Te ezt pl. ajánlanád: http://www.youtube.com/watch?v=IJYAbOSNJ0s

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe