FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-07-16

MUA UNDRESSED SMINK 2.0

Mondhatjuk, hogy a múltheti tervemmel (miszerint 7 sminket mutatok majd be a MUA új Undressed palettájával) csúfos kudarcot vallottam. Volt itt minden a múlt héten, csak éppen bejegyzésírás nem. Sebaj, most újra nekifutok és remélem, most sokkal több sikerrel járok majd. :-)




Szóval jöjjön a 2. smink, ami füstös barnára sikeredett....
 

Az alapozás az előző posztban leírt termékekkel készült (most egy kicsit kiragyásodtam, úgyhogy itt-ott kellett egy kis Bourjois Healthy Mix korrektort is használnom).


Az egész mozgó szemhéjamat és az alsó pillasort is (kb. 3-4 mm szélesen)a Maybelline bronzbarna szemceruzájával satíroztam át. Erre került a MUA paletta 7-es árnyalata. Ezt követően a szempillák tövében feketével is kontúroztam (a külső szemzugnál kis cicás ívet rajzoltam) és ezt a 11-es árnyalattal elsatíroztam. A mélyítővonalba a 8-as és a 9-es árnyalatok keverve kerültek és a 3-as matt színnel satíroztam el a széleket (ugyanezekkel a színekkel az alsó kontúrt is hangsúlyosabbá tettem). A szemöldök alá az 1-es, míg a belső szemzúgba a 2-es színt vittem fel.




Felül-alul spiráloztam (felül két rétegben), az almácskákra az Estée Lauder Signature Silky Powder Blush pirosítójának Nude Rose árnyalata, míg a számra az Astor Color Last VIP rúzsok egyike került (106 - Pink Candy).




7 comments:

  1. Nagyon szép lett! :-)

    ReplyDelete
  2. már Fb-on a képre kicsibe ránézve tudtam, hogy mi lesz :P
    Nagyon szép lett! :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, a FB-on ilyenkor már sejthető, miben mesterkedem. :-)
      Köszönöööm! :-)))

      Delete
  3. Nagyon szép, várom a továbbiakat. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Jól esik az érdeklődés nagyon, köszönöm! Mint láttad, már kész a 3. és fejben már körvonalazódik a 4. is. :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe